Kontakt Lens rainbow giallo ve rainbow dark green lenslerimin fotoğrafları

lalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
44
0
merhabalaar.
yarın tanita tikaram lenslerimle de fotoğraf çekerim ama evde halihazırda bulunan lenslerimi sizlerle paylaşmak istedim. ben de lens alırken çok zorlanıyordum acaba gözde nasıl duracak diye. eskisi gibi deneme şansımız da yok pek. bu yüzden benim göz rengime yakın kişilere bi yardımım olur diye düşündüm.
gözlerim güneşte ela.bal rengi arasında gidip geliyor. giallo dan memnundum ama pupil boşluğu fazla bu rainbowların.göz rengimi çok değiştirmekten ziyade hafif bir renk vermesini tercih ediyorum. tercihim haresiz yoğunlaştırıcı özelliği olan lenslerden yana.
fotoğrafları elimden geldiğince düzgün çekmeye çalıştım fotoğraf makinesi pek iyi değil ama idare eder işte:)

fotoğraflar ekte.
umarım yardımcı olur sizlere.

Eklentiler

• $kendi gozrengim.jpg
    $kendi gozrengim.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 879
  • $giallo.jpg
    $giallo.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 859
  • $giallo2.jpg
    $giallo2.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 714
  • $gialloflaslı.jpg
    $gialloflaslı.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 673
Son düzenleme:
bunlar da dark green

Eklentiler

• $darkgreen.jpg
    $darkgreen.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 787
  • $darkgreenflaslı.jpg
    $darkgreenflaslı.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 731
benim gözüm de bal rengine yakın bir açık kahve
lensçide giallo denemiştim ama çok çok hafifçe rengini açtı sadece, bal rengiydi sarı oldu ancak yani. o yüzden almadım.
bir sene boyunca da rainbow elite dark green kullandım. onlar da inanılmaz doğaldı, iki santim dibinden bakanlar, annem, hatta ben bile kesinlikle lensi ayırt edemiyorduk. ama onun da sorunu uzaktan hiiiiç belli olmamasıydı.

dark green cok değişik durmus
resimler net olmayınca tam anlasılmıyor bilmiyorumkismile

benim gözüm de bal rengine yakın bir açık kahve
lensçide giallo denemiştim ama çok çok hafifçe rengini açtı sadece, bal rengiydi sarı oldu ancak yani. o yüzden almadım.
bir sene boyunca da rainbow elite dark green kullandım. onlar da inanılmaz doğaldı, iki santim dibinden bakanlar, annem, hatta ben bile kesinlikle lensi ayırt edemiyorduk. ama onun da sorunu uzaktan hiiiiç belli olmamasıydı.

hazel deneyebilirsin...hazel giallolardan daha açık...ve o tarz bir renk...

benim albüme de bakabilirsiniz rainbow dark greenler için..
fotoğraflar lens gösterme amacıyla çekilmemişti o yüzden çok net değil ama iyi bi fikir verir sanıyorum.

merhaba
o zaman da söylüyordum tanita tikaram lens alacağım diye. şu anda onu kullanıyorum ve gözümün dibine girenler bile inanamıyor lens olduğuna. pupil boşluğu daha dar ben daha memnun kaldım tanita tikaram'dan. kesinlikle öneririm
solüsyon olayına gelince.. ben opti free kullanıyorum sanki rengini biraz koyulaştırdı ama ben çok memnunum. diğer solüsyonları bilemiyorum canım.

merhaba
o zaman da söylüyordum tanita tikaram lens alacağım diye. şu anda onu kullanıyorum ve gözümün dibine girenler bile inanamıyor lens olduğuna. pupil boşluğu daha dar ben daha memnun kaldım tanita tikaram'dan. kesinlikle öneririm
solüsyon olayına gelince.. ben opti free kullanıyorum sanki rengini biraz koyulaştırdı ama ben çok memnunum. diğer solüsyonları bilemiyorum canım.

lain bende araştırıodum tanita tikaramı gözüm çok koyu değil ama koyu kahve sarısı ancak açar die düşünüodum..sen hangi rengini kullanıosun bide cnm fotoğraf koyabilirmisin pek bu lenslerde fotoğraf yok insan kararsız kalıo..ben ya tanita takiram sarı ya da nc serisinden mel alcam ama çoook kararsızım..bilmiyorumkismile

lain bende araştırıodum tanita tikaramı gözüm çok koyu değil ama koyu kahve sarısı ancak açar die düşünüodum..sen hangi rengini kullanıosun bide cnm fotoğraf koyabilirmisin pek bu lenslerde fotoğraf yok insan kararsız kalıo..ben ya tanita takiram sarı ya da nc serisinden mel alcam ama çoook kararsızım..bilmiyorumkismile

valla benim gözüm açık kahve canım elaya yakın. o yüzden tanıta tikaram yellow çok doğal durdu. herkes öyle söylüyor. makyaja ve saç rengine göre inanılmaz değişiyor bu renk. saçlarım koyuyken daha yeşilimsi gibi duruyordu şu anda kumralım ve bal rengi- yeşil arası bir renkte gidip geliyor. ben çok memnunum. deneme şansın yok mu canım?

ahh canım yya yok işte olsa keşke..pek foto da bulamıyorum.. gözlerim orta koyu arasında ama sanırım seninkinden daha koyudur..tenim beyaz şaçlarımda koyu kestane..bu lensin fotosunu iki kez falan gördüm herkes çok doğal dio ama fotoğraf olmadan karar vermek çok zor. sağlık bakanlığı da denemyi yasakladığı için deneyemiorum..sen de hala duruo mu böle tam karşıdan değil de farklı açılardan fotoğraf koyabilirmisin? :kedi:

ahh canım yya yok işte olsa keşke..pek foto da bulamıyorum.. gözlerim orta koyu arasında ama sanırım seninkinden daha koyudur..tenim beyaz şaçlarımda koyu kestane..bu lensin fotosunu iki kez falan gördüm herkes çok doğal dio ama fotoğraf olmadan karar vermek çok zor. sağlık bakanlığı da denemyi yasakladığı için deneyemiorum..sen de hala duruo mu böle tam karşıdan değil de farklı açılardan fotoğraf koyabilirmisin? :kedi:

merhaba canım uzun zamandır uğrayamıyordum kusura bakma. farklı açılardan fotoğraflarım var ama işte buraya koyamıyorum koysam da çok ufak oluyor. göz rengine göre çok değişiyor bu lens. hatta saç rengine göre bile değişik duruyor. ankarada bu lensi deneyebileceğin bi yer biliyorum. karanfil pasajının yanındaki binada bi optikçi var. orada deneyebilirsin ben orada deneyip almıştım

ayy lalin cim saa cokkk tsk. Ediyorum bide tanita tikaram yelow mu yoksz rainbow giallolar mı daha acık dogal durdu ?ben aldım bihterin yeşil durdu resimm eklemek isterdim ama 100 msjı gecmek lazımmıs .sana simdden tsk ettim iyi tatiller güzel tatil gecir . =)he bide tatilini nerde yapıcan

:) çok sevindm beğenmene. çok güzel ve doğal bir lens bence. bende rainbw giallo daha açık durmuştu. tanita sanki biraz daha koyu gibi. bi de tanitanın pupil boşluğu daha dar. bu da daha doğal durmasını sağlıyor bence.
tatilime gelince:) nerede yapacağım belirsiz şimdi:) sanırım alanya tarafına gideceğiz:)

raınbowların genellıkle elıte lıne serısı tercıh edılıyor yanı haresız,acaba fantasy harelı serısın yesılınde de aynı pupıl sorunu yasanırmı .

raınbowların genellıkle elıte lıne serısı tercıh edılıyor yanı haresız,acaba fantasy harelı serısın yesılınde de aynı pupıl sorunu yasanırmı .

ben de 1-2 ay öncerainbow elite line dark green aldım ama pupil sorunu yaşadım,net görmüyordum taktığımda(sonra solotica aldım,öye bir sorun yaşamadım şükür). Göz rengim siyaha yakın kahverengi ve dark greenler resmen çok koyu turkuaz gibi oldu,hiç doğal değildi. fantasy line renkleri nasıl acaba.

Ben giallo ve fantasy line açık yeşil kullandım. giallo çok başarılı. gizde çok rahat duruyor. gözlerim ela. yeşile döndürdü ama çok açmadı. fantasy açık yeşil maviye kaçan bir renk. güzel açıyor göz rengini.belli oluyor ama çok değil. yalnız rengi koyu boyama şekli farklı diye m,i bilmiyorum gözüm hiç rahat etmedi onlarla. giallodaki rahatlığı bulamadım.

X