Kontakt Lens Rainbow Elit Colors

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
38
Arkadaşlar bir kaç lens hususunda başlık açtım malesef kimseden ses yok:KK43:
Rainbow un elit colors koyu yeşil kullanan var mı acaba?

yeşil dışında renk kullanan varsa bu markanın ltf resm veya fikir paylaşımında bulunsun yerimseniben

bence sürekli başlık açmann bir mantığı yok.insanlar elbet görüor başlığı fakat demekki bilgisi olan yok.Yada bilgisii olanlar bizi takmayıp bize yardımcı olmak istemiorlar demkki.bende rainbowun yeşilleri hakkında daha çok bilgi istiorum ama malesef yardımcı olanlarn sayısı çok az

griyi kullandım. yeşil tonlarını hiç kullanmadım. ama liv kullandı. ona özelden sorarsanız cevap verir. koyu yeşilinden çok memnundu.

Foruma uzun zaman girmemiş olanlar için kendi aradığı lensin kim tarafındna kullanılıp yorum yapıldığını,ve varsa resmini bulmak çok zor.Oyüzden böyle ayrı açma gereği duydum.Tşk.ler O zaman o arkadaş sorarım özelden.

Bu marka lensi kullanıp tecrübe etmiş olan liv85 adlı üyeye özelden msg attım ama mesaj kapasitesi dolu yazıyor,gönderemedim,Buradan sesleniyorum kendisine ltf:)
Merhaba liv85 rainbow dark green lens kullanmışsınız,ben de tek bir yerde koyu göz üzerinde duruşunu gördüm başka birşey bulamadım.
sorularım olacaktı cevaplarsanz sevinirim:
kullanımı rahatmıydı?
her yerde rahatlıkla bulunabiliyor mu?
ben siyaha yakın koyu kahverengi göz rengine sahibim,çok belirgin olmayan bir yeşil renk istiyorum sizce bu marka lensin dark green.i uyar mı,doğal durur mu?
çok soru sordum :)şimdiden tşk.ler.

Bu marka lensi kullanıp tecrübe etmiş olan liv85 adlı üyeye özelden msg attım ama mesaj kapasitesi dolu yazıyor,gönderemedim,Buradan sesleniyorum kendisine ltf:)
Merhaba liv85 rainbow dark green lens kullanmışsınız,ben de tek bir yerde koyu göz üzerinde duruşunu gördüm başka birşey bulamadım.
sorularım olacaktı cevaplarsanz sevinirim:
kullanımı rahatmıydı?
her yerde rahatlıkla bulunabiliyor mu?
ben siyaha yakın koyu kahverengi göz rengine sahibim,çok belirgin olmayan bir yeşil renk istiyorum sizce bu marka lensin dark green.i uyar mı,doğal durur mu?
çok soru sordum :)şimdiden tşk.ler.
ben kullandım canım, gönül rahatlıyla alabilirsin emiin ol :) göz rengin koyu kahveyse daha da iyi yeşille bütünleşir.Ben kullandım kimse lens oluğunu anlamıyor :))

çok sevindim :) ya her yerde bulunabiliyor mu? yani optikçilerin çoğunda var mıdır yoksa zor mu bulunuyor :S

kolay bulunur diye biliorum.
acaba gialloyla aralarında nası bir ton farkı var karşılaştırırmısnız?

Ekşide de baktim, rainbow elite dark green'i tavsiye etmis iki arkadas. Ben de dusunuyorum almayi. Bu lenslerin kutusunda bi tane lens var di mi ? Yani iki kutu almamiz gerekiyor ?

X