Dark green bütün çook doğal lensler gibi radikal renk değişimi yapmayan bir lens,sizde de çok doğal durmuş,ama rengi çok belirgin değil gibi,dark green kullanmadım rainbowdan ama o tür boyaması olan giallo olsun,tanita yellow olsun kullandım ve istediğim kadar renk değişimi elde edemedim,Tanita tikaram yellow u kullandım,açık kahverengi gözde bile doğrudürüst bir renk değişimi yapmıyor,zaten yoğunlaştırıcıymış herhalde ela gözleri yoğunlaştırmak için,çünkü yakından çok belli belirsiz değişim,1 mt ötedense hiç renk değişimi yok gibi,ama çok doğal ona sözüm yok,giallo belki bu tür lenslerden en çok renk değişimi yapan,onu da kullandım boyaması çok güzel ama pupilinin büyük oluşu,boyamasının türü vs. sebeplerinden herhalde;hafif pörtlek durdu çok memnun etmedi beni,ela tonlarını tercih ediyorsanız solotica mel rengi kullanın derim,zaten fiyatları da yakın rainbow hem rahatsız bir lens,hem hafif bombeli,solotica hem doğal hem rahat hem de kesinlikle her mesafeden renkli olduğunu belli ediyor,bombesiz olduğu için de yüze yumuşak hoş bir ifade veriyor,hiç canınızı rainbowla tanitayla sıkmayın,tanitayı da tester denemek isterseniz deneyin ama hiç belirgin renk değiştirmedi benden söylemesi ayrıca tanita da yarım saat içinde gözümü iğneler batıyor gibi oluyordu çok rahatsız,zamanında freshlook kullanan bana bile çok rahatsız geldi takamadım,melin serilerinden biri size iyi gelecektir