Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski kullandığım lenslerden birisi...resmini kaybetmiştim..arıyordum ve buldum..
rengi merak edenlere yardımcı olur inşallah..
çok güzel lensin dokusu,duruşu rainbowları hep merak ederim ama sanırım opak değiller,en azından çok koyu gözleri açabilecek kadar opak değiller ,sen ne dersin güneşçim..
senin gözlerindeki bu tonu beğendim ama,sanırım buda solotıcanın charm serisi gibi gözleri büyütüyor değil mi?
Güneşcim,rainbow un giallosunun opaklığı da bu derece mi,yoksa enchancer gibi mi canım
ben çok beğendim güneş emerald green.i dediğin gibi gölgede çekmişsin ondan koyu görünüyo ama koyu olmadığı belli rainbowlarda doğal bana göre en azından b&l yada freshlooktan bin kat iyiler
pupilin bazn çok dar olduğu lenslerde yapay durabilio bence lens rengi çok açıksa göze batıo pupil ..yoksa senin resmindeki rainbow bana göre kararında çokda hoş bebek gözü gibi hani ne mavi ne yeşil olur ya kocaman öyle tatlı olmuş aslında bende lensde irilikden hoşlanıorum ama charm.larda çok belli oluo o simsiyah hare bu yüzden cor alayım diyorum verde marine için ne düşünüyosun kafam çok karışık
güneşçim ,açıklamaların çok tatmin edici idi eline sağlık tşk eederim:)
rainbow da doku olarak doğala yakın geldi bana,bu çok güzel ve opaklığı sanırım tatmin edici ölçüde,siyah gözlü olduğum için opak lens istemiyor diilim açık mavi bir lens istiyorum ama doğal olmalı çok bağırmamalı ne tonu ne de lensin dokusu..hazel- honey onları da çok seviyorum mavi ve bal severim ben kullandığın başka rainbow marka ve seri var ise paylaşır isen ve siyah gözdeki duruşlarına dair tahminlerini belrtirsen sevinirim :) nette bu markanın çok resmi paylaşılmamış sanırım..rainbow ve adore c serisi çok merak ediyorum,adore white ve blue öz3llikle ama piyasaya henüz çıkmamış yada balon bir haber mi anlamış değilim..
güneşcim cnm çok sağol fikirlerin için sadece koyu gözlerde mavi duruyor demişsin verde marine için benimde oldukça koyu siyah değil ama bayağı bir koyu kahve isim vermeyeyim senin aldığın siteden alıyorum bende lenslerimi oraylada görüştüm onlarda koyu olmaz baya kendini belli eden bi mavi olur dediler noktacıkları turkuaz mavi imiş ay anlatırkende heyecan yaptım :) umutluyum sanki çok yeşil olmaz diye düşünüyorum artık
ben zaten keskin bir mavi yada keskin bi yeşil istemiyorum bikaç resim buldum nette hatta siyah gözde verde marine bile buldum 5 saat gözlerimi patlattıktan sonra açık yeşil-mavi durmuştu ay bilmiyorumki resimlerdende çok anlaşılmıyor hiçbir lens ya birebir gibi olmuyo alıcam artık napıyım mel kesinlkle istemiorum şu an çünkü cor azulda çok açık olur diye korkuyorum onunda fazla resmi yok bide net mavi istemiyorum hep yeşil tonlu lensler kullandım
süper ilk resim ya