Rahüm tersliği

yarenomer08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
4
0
36
26
Kızlar 2yıkdır evliyim gebelik istiyorum ama olmuyor doktora gittim polikistiklerimin olduğunu ama çok ileri derecede olmadığını söyledi ve normalde herkesin rahmi ortadaymış ama benimki soldaymış nasıl oluyor bilginiz var mı rahmin solda olması . Ya doğuştandır dedi ya da geçirmil olduğun bi enfeksiyondan kaynaklanmış olabilür dedi . Bilgisi olanlar paylaşabilir mi

Benimde rahimim ters ve şuan hamileyim genelde doğuştan olur ve hiçbir önemi yok böyle olmasının için rahat olsun

Canım benimde rahmım ters ilişki sonrası yuz ustu yatmayı dene ben oyle yaptığım ay gebe kaldım

Benimde rahmim ters ve şu an hamileyim. Gebe kalmaya engel olmadığını söylüyor uzmanlar.

Merhaba aynı durum bende de var 3 doktora sordum 3 ü de gebeliğe sıkıntı değil dediler

Canım benimde rahmım ters ilişki sonrası yuz ustu yatmayı dene ben oyle yaptığım ay gebe kaldım
Merhaba ters rahimde ters iliski yapınca aşırı bir ağrı olmuyor mu sizde de? Bende normal ilişkide ağrı yok ancak arkamı döndüğümde sanki rahmim be yumurtalıklarım patlayacak kadar ağrıyor yapamıyorum

Yok yanlış anladın canım ters ilişki degil birliktelik olduktan sonra ayaga kalkmadan yüz üstü yarım saat yatılacak bunu demek istedim

Duruşla alakalıymış
Organlar serbest gibi oluyormuş o pozisyonda ve baskıyla gaz sıkışması oluyormuş ağrı baskı hissediliyormuş
Ya çok uyuyor benim yaşadıklarıma ama bir yerde okumuştum kadınların tam g noktasına isabet ettiği icin bu pozisyonun daha çok zevk vereceği yazıyordu tam tersi olunca şaşırdım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…