• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahminde yara olupta hamile kalan var mı

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
kızlar ben bebek düşünüyorum doktora gittim yarım santım yara var dedı ancak ılaç yada baska seye karar vermek için salı gunu simir testının sonucu beklıcez dedı.yarım santım büyükmu basına böle bir şey gelenelr nasıl tedavı oldualr süreç nasıl işliyor tedavı biter bitmez hamıle kalan oldumu.yada tedavı olmadan yanı rahminde yara olmasına ragmen hamile kalan oldumu?bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar.kararsızım suan istanbuldayım evım burda değil hsonu evıkme gidicektım ancaks alıyı beklesemmı doktorla görüşüpmu gitsem yoksa cevabı telle öğrensem gitsem evımemı çalışmaşaramı baslasam belkı boşa calışıyorum off daraldım yardıme dın :sm_confused:

bede yaklaşık 15 gün önce bi düşük yaptım canım doktorum içeride kalanları temizlemek için küçük bi operasyon yaptı o esnada rahim ağzında koskocaman bi yara olduğunu farketmiş yani hamileyklen yaram vardı.Ben yarası kisti olan hamile kalmaz zannediyodum ama ben kaldım ve bebeğimi kaybettim:((( hakkında hayırlısı yani yaranın olması çocuk sahibi olmıcan anlamına gelmiyo canım kasma kendini bu kadar

canım alakası yok bebek olur yaray dondur sakın yaktırma egerkı yaktırıırsa ıyı bır doktor bulamazsan bebek olması zorlasıyormus
telefonlada ogrenebılısın
sonucu ama ıyı bır doktor bul ınsalalh olur bebek hepımızın dılegı bu

ben hamile olduğumu öğrendiğimde hem yara hemde miyom vardı.kızım sağlıklı bir sekilde dünyaya geldi tedavini olduğunda allahın izniyle bi sorun çıkmayacaktır üzülme

inş. kızlar kadın saten yakıcaksa yakmak lazımd erdı il dısındayım dedım.galıba ılac verecek .inş. kızlar sonuc iyi olur hakkımızda hayırlısı bu ayda bu cıktı:))

benbilirim cnm benim ablamında yarası vardı yaktırmadı
yarası olanada spiral takmıyolar...oda istemeyerek 2 kere hamile kaldı
ablamdan gördüğüm kadarıyla yara hamile kalmaya ve doğurmaya engel değil cnm

kızlar bende yaklasık 3 aylık hamıleydım ama bebegim karnımda öldügü icinkurtaj oldum ve doktorum yaramı fark etti ve bende cok korkuyorum bidaha hamile kalamam dıye bilmıyorum allah herkese annelık duygusunu tattırır inşallah

Back