Rahminde myomu olup hamile kalan varmı

konu biraz eski zamanda kalmış kimse de de böyle problem kalmadımı ki
ben de 2 tane myom çıktıı ama bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim :43: moralim bozuldu tabi ama artik 13. haftamdayım.
benimle aynı durumda olan birileri varmı acaba :(

merak etme beeen varım tam 3 tane kocaman miyomlarım vardı vede minik kızım ...sağsalimiz ikimizde doğumla o miyomlarda alındı bebekte...kızım iki yaşına basmak üzere bişi olmaaaaaaaaz korkma...............

merhaba bendede 1.5 cmlik miyom var rahimde yara vardı yaktırdım ondan sonra çıktı yeri tam nerede bilemiyorum ama çok kanama yapıyor adetim 10 günü geçiyor 13 gün sonra yine oluyor birde bu ay ikinci çocuğu istiyorum denedik ama yine çok kanamam geldi tutmadı acaba bu kadar kanamayla hamile kalabilirmiyim

Merhaba arkadaslar.konuya yillar sonra katiliyorum ama ayni dertteyim..bende de submukoz miyom cikti.2 3 2 cm olmk uzere 3 tane....2 ay once emar sonucu ogrensim2....adet donemim asiri sanci agri kanama yapıyordu..ilk gittigim doktor acik ameliyat dedi.korkttum cekindim..arastiriyorum doktorlara gorunuyorum.kapali ameliyat oneren var.samsun fakuktede kapali ameliyat yapan doktor var .bayram sonrasi gidicem.insallah kurtulurum miyomlardan...ameliyat olup sagliguna kavusan var mi vede anne olan..hayirli geceler

Back