Rahminde myomu olup hamile kalan varmı

hacer_31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
741
5
68
Eskişehir
Doktorum rahimde hem içe hem dışa doğru 4 cm ve çeşitli büyüklüklerde myomlar var dedi hamilelik önerdi olmazsa ameliyat olmam gerekirmiş bu myomlarla nasıl hamile kalırım bilmyrm kafayı yemek üzereyim benim gibi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum çaresizzz!

miyomu olup hamile kalan çok kişi tanıyorum
hem 5 cmin altındakileri ameliyat yapmıyorlar
forumları gezersen 8 cm 10 cm miyomları olup hamile kalanları okursun
bi de ümitsiz olma inş en kısa zamanda hamile kalırsın

miyomu olup hamile kalan çok kişi tanıyorum
hem 5 cmin altındakileri ameliyat yapmıyorlar
forumları gezersen 8 cm 10 cm miyomları olup hamile kalanları okursun
bi de ümitsiz olma inş en kısa zamanda hamile kalırsın

Teş ederim nazlınurcum cevap yazman mutlu etti beni:D doktor kontrolüm var nisanın 29unda bakalım ne dicek, bu sefer aklımdaki tüm soruları sorcam, aslında herşeyin hayırlısını cenabı Allah biliyo,sizin hayat nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır:) görüşmek dileğiyle...

çok zor bi durum allah kolaylık versin benim ablamdada var aynı durum onunda bebegi olmuyor bir türlü sürekli düşünüyor ve birde onda çift rahim varmış ama hersey allahtan lütfen üzülmeyin :59:

canım ben de miyomlarımla hamile kaldım.senin durumundaydım.ilk başlarda 4cm olan miyom doğuma girdiğimde 9 cme ulaşmıştı.son zamanlarda biraz sancı yapıyor o kadar.şuan bebeğim 5 aylık oldu.hiçbir sıkıntım yok.6.ay dolunca kontrole gideceğim miyomlar ne alemde diye.allah şifa versin...

merhaba arkadaslar

evet miyomlarla hamile kalanlar cokama miyomun yeride cok onemli...
bendede maalesef var benim en buyuk olan 6 cmlik miyomda rahme dogru buyumus ve hamile kalsam bile duser hatta rahminin alinma riski var dediler veee sonuc bunalimdayim bugunde 5te semih tugrul doc dr randevum var bakalim o ne diyecek herseyin hayirlisi
iyi bi doktor bilen varsa yazsin lutfen tskler

Allah şifa versin canım! doktor çok önemli bu konuda,işinin ehli olması gerekiyo Allahtan hayırlısı. Doktorum 2 ay daha bekliyelim dedi sonra ameliyat olabilirmişim. Bence ameliyatsız hamile kalmakta,ameliyatta riskli hayırlısı bakalım ama bana ameliyat yolu gözüküyo gibi. Bende ameliyat olup öle hamile kalmak istiyorum çünkü düşük riski yaşamakta var. Arkadaşlar herşeyde bi hayır vardır, inşallah hepimiz bebeklerimizi elimize alırız, gelişmelerinizi paylaşmanızı bekliyorum sevgilerimle:)

merhaba

evet doktor beni cok rahatlatti ve genis genis her yolun riskini de anlatti...
acik ameliyat onerdi haa dedi laparaskopininde alasini yaparim dedi ama kanamalarda yakma yontemini kullanmak istemiyorum cunku miyomun rahme cok yakin dedi ve her yakmamin isisi rahme zarar verir dedi oyuzden acik dedi...
istersen hamilede kalmayi da deneybilrsin dedi normal hamilelikte dusuk riski neyse miyomu olanlarda iki kati dedi haa hic sorun yasamayabilirsinde dedi hersey olabilir ama dusuk olmasi ve kurtajda rahme zarar hep oyuzden hamile kalmak istemem sahsen miyom ameliyat olmadan...
miyom kucultmeyide onermedi kuculuyor evet ama miyomun dis tabakasi cok sertleisyor ve ameliyatla alinirken kanama riski cok artiyor dedi ve olduki ameliyat olamdn bazi sebeblerden dolayi eskisinden daha cok buyuyormus
ama biraz ameliyat masrafi yuksek gerci vanlioglu kadar istedi ama buna hastana yatisi dahil degil ve hastane secimine gore yukseliyor kendisi zeynep kamil doktoru muayanesine gittim ama orda ameliyat yapmiyormus simdi haftaya zeynep kamilde calisan arkabamizdan miyom ameliyati en iyi yapan doktoru ogrendim ve randevu aldim haftaya cuma ordayim bakalim ne diyecek...

doktor beni rahatllatti rahmin alinmasi herkeste oldugu gibi sende de yuzde 1 veya 2 dedi ama diger seyler hala kafami yoruyor tabii birde su doktr isi proflar cok para istiyor

merhaba...
rahim filmi sonucumda myom yada polip yazıyor benimde henüz doktoruma göstermedim.1cm ve 2cm miş.ama rahimin neresinde onu henüz bilmiyorum.bebek için uğraşıyorum bende bu myom yada polip gebeliğe engelmi bilmiyorum.ilk gittiğim doktor pkolu olduğu söylemişti rahim filminde myom çıktı :44: doktorumu değiştirdim bakalım yeni doktor ne diyecek.myomun ameliyattan başka çözümü yokmuuuuu

merhabalar benim rahmımde de myom var fakat rahmın dışında bı gebelık gecırdım düşük yaptım kurtaj oldum benım myom gebeliğe engel değil bunu nerden bılıorum çunku ebeyim:52::52::52:

slm arkadaşlar myom yada hiçbişey gebeliğe engel deil aslında,bende şuan gebeyim ama doktorumun dediğine göre 8 haftalık fakat içinde bebek görünmüyo,boş gebelik diyo ne kadar bekledim ve sonu boş gebelik,çok üzülüyorum birazdaha beklicem ama sanırım kürtaj olucam,kısmet böyleymiş büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın çok zor,Allahtan ümit kesilmez ama bu gebelikten bana hayır yok galiba sonuç kürtaj,isyan etmemeye çalışıyorum ama gözyaşlarımıda tutamıyorum Allahım bidahaki gittiğimde içinde bebeğimi göster bana lütfenn:(:43:

konu biraz eski zamanda kalmış kimse de de böyle problem kalmadımı ki
ben de 2 tane myom çıktıı ama bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim :43: moralim bozuldu tabi ama artik 13. haftamdayım.
benimle aynı durumda olan birileri varmı acaba :(

arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım ve amacım hem güzel vakit geçirmek hemde umutsuzluğunuzu biraz olsun hafifletmek,sizi çok iyi ANLIYORUM ,DUYGULARINIZ STRESİNİZİ.....benimde yumurtalığımda 5 scm büyüklüğünde kist vardı hamile kalamıyordum ,2 yıl gibi bir süre korunmamama rağmen..fakat ameliyat olDum hemde görünenin aksine kendini göstermeyen o kistin dışında bir kist daha varmış ve yumurtalığımı sarıp sarmalamıŞ çok kötü bir şekilde..ama allah dr dan razı olsun dr çokönemli bu konularda,belki başkası olsaydı yumurtalığımı alırdı ama ege üniv.doçent dr murat ulukuş bu işin ustası sayesinde oğluma kavuştum hemde ameliyatımdan 3 ay sonra..şimdi artun alim 11 aylık teyzeleri..ALLAH HEPİNİZİ BEBEŞİNİZE KAVUŞTURSUN AMA LÜTFEN UMUTSUZ OLMAYIN VE STRES YAPMAYIN.:emir_bebek

bende de myom var. en son 22mm idi. bende artık anne olmak istiyorum. doktorum myomumum dışarı doğru olduğunu söyledi. hamileliği etkilemez dedi. umarım öyle olur.

bende de myom var. en son 22mm idi. bende artık anne olmak istiyorum. doktorum myomumum dışarı doğru olduğunu söyledi. hamileliği etkilemez dedi. umarım öyle olur.

yaşla mı ilgili bu myomlar acaba sizin yaşınız kaç, henüz anne olmadınız sanırım...ee bu durumda hamile kalabilirsin demek mi istedi doctorun,.. bende de adetten 6 gün önce tuhaf ağrılarım olmaya başladı onun için doctora gitiim rahim iltihabı ve 2 tane myomun var dedii hamile kaldıysam nolacak onlar dedimm etkilemez dedi regl olunca gel dedii..tabi olmadım çünkü bebiş olmuş..ağrım sızımda kalmadı..bu arada başka doktora gitiim iltihap kendiliğinden yok olmuş ama myomlarımda bebişle büyüyoomuş.. 5-6. ayda genelde gerilemeye başlarmışş ama yinede belli olmayabilirmişş düşüğe neden olabilirmişşş :( bu myomları böyle kendi haline bırakıolar heralde...

Back