Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb kızlar benimde 3 cm miyomum vardı bebek istiyorduk doktora gittik onlarda hamilelik onerdi sezeryana olursa alınır miyom dediler.ben 4-5 ay içinde hamile kaldım miyomda bebekle birlikte büyüdü 22.haftada 10 cm oldu kasık agrisi filan yapıyordu onun dışinda bir sıkıntı yoktu ama bir gece sancilardan ağrıdan duramadim rahim açılması var dendi 3-4 gün sonra lekelenme oldu 23 .haftada erken doğum yaptim bebegimi kaybettim miyomdan kaynaklandığı bu arada kanda enfeksiyon olduğunu belirttiler.bende miyomu aldırmaya karar verdim yorumlarizdanda araştırdım Önder koç hocama gittik ve kapali ameliyat kararı aldik 3 gün sonra ameliyata girecem biraz korkuyorum ama yapacak bisey yok bir dâha aynı seyleri yaşamak istemiyorum Allah kimseye yasatmasin.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın. Ama ameliyattan korkmanıza hiç gerek yok, ben de çok kararsızdım ve korkuyordum, ama 5 hafta geçti ameliyatın üstünden her şey yolunda gidiyor. Ameliyat sonrası iyileşme de çok hızlı oldu. Korkmaya gerek olmadığını göreceksiniz sizde inşallah. Allah acil şifalar versin. Şimdiden geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim burda yazdiklariniz beni çok rahatlattı hemen günlük hayata donebiliyormusuz inşallah kolay geçerYaşadıklarınıza çok üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın. Ama ameliyattan korkmanıza hiç gerek yok, ben de çok kararsızdım ve korkuyordum, ama 5 hafta geçti ameliyatın üstünden her şey yolunda gidiyor. Ameliyat sonrası iyileşme de çok hızlı oldu. Korkmaya gerek olmadığını göreceksiniz sizde inşallah. Allah acil şifalar versin. Şimdiden geçmiş olsun.
Anladım canim gerçekten zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun bizde bebislerimize kavuşuruz inşallahHaklisiniz allah dusmanima bile yasatmasin gercekten cok zor bi durum.ameliyat benim icin miyomun yeri yuzunden cok tehlikeli.doktorlara tasinmaktan cok yiprandim,bi muddet kendi haline birakmayi tercih ettim,psikolojimin duzelmesi icin
bende rahmin içinde bebeğin yerleşmesi gereken yerde 2.5 cm boyutlarında miyomum var. her adette hastanelik olurum.iğne olmadan geçmez sancım.adetten sonra da kansız ve halsiz kalırım.prof dahil herkes miyomun zararsız olduğunu söylüyordu.ne hikmetse hiç de hamile kalamadım 3 senelik evliyim 2 seneden beri çocuk istiyorum yaşım 32.bir tüp negatifim var pko var ama adet olmamda sorun yok.yumurtaların görünümü kistik.şimdi söyleyin napiim. balıkesirde fakulte dr u da "çok önemli değil biraz daha büyük olsa kamera ile kazırdık" dedi buna gerek görmedi.
iş yerim çoğu şeye müsait ama ameliyatta sıkıntı yaparlar eminim.doğal yoldan küçültsem diyorum.aralıkta da bursa da özel bir hastanede dr a görüneceğim.4-5 cm olsaydı yada müsait bir zaman diliminde olsaydım.hiç tereddüt etmezdim.Benim miyom büyük oldugu ve bebeğimi kaybettigim için hiç düşünmeden aldiracam.seninde belki engel oluyordur kist de varmış bence birkaç doktora görün gerekirse aldir çünkü hamile kalan da dusuk veya erken doğumla sonuçlanabilir bunu yasamak daha zor.benim dedigim doktor bu konuda bayağı ameliyat yapmış araştır ara konuş istersen fikir verir belki sana.
miyomla mı hamile kaldnz şuan durumunz nedirbende rahmin içinde bebeğin yerleşmesi gereken yerde 2.5 cm boyutlarında miyomum var. her adette hastanelik olurum.iğne olmadan geçmez sancım.adetten sonra da kansız ve halsiz kalırım.prof dahil herkes miyomun zararsız olduğunu söylüyordu.ne hikmetse hiç de hamile kalamadım 3 senelik evliyim 2 seneden beri çocuk istiyorum yaşım 32.bir tüp negatifim var pko var ama adet olmamda sorun yok.yumurtaların görünümü kistik.şimdi söyleyin napiim. balıkesirde fakulte dr u da "çok önemli değil biraz daha büyük olsa kamera ile kazırdık" dedi buna gerek görmedi.
Kaç tane miyomu vardı, konumu, büyüklüğü, sayısı hakkında bilgi verir misiniz?Kızkardeşim miyomu varken hamile kaldı, sağlıkla bebeğini doğurdu, miyom rahim içi duvarında olduğu için alınması rahme zarar verebilir diye almadı doktoru. Hamileliği biraz stresli geçti çünkü bebekle beraber büyüyor miyom ve bebeğe baskı yapıyor, erken doğum riski oluşturabilir demişti doktoru, çok şükür normal zamanında doğdu bebek.