Canim geçmiş olsun..atlatmissin rahim filminin.. Benimde eahmim ters tatlim engel değil dedi doktor.. Pko bendede var tedaviye bssladim.. Rahim filmi nasildi zormu kolaymi gecti
slm kızlar ben dün rahim filmi çektirdim bana verilen rapordA uterus sola deviye pozisyondadr yazıyor yani rahim sola dönükmüş tüplerim açıkmış raporumu kendi doktoruma göstermedim daha
filmi çektrdğim hastanedeki doktorda baştan savdı rica minnet baktı sonuca tüplerin açık dedi çıktım zaten odadan rahmin sola dönük olmasının zararı varmı diye soramadım kafama takıldı kendi doktorumada 1 ay sonra gideceğim
düşüğe neden olur falan yazıyor nette kafam karıştı benm gibi olan veya rahminde başka şekil bozukluğu vs olan varmı varsa bebeğinz varmı arkadaşlar canım çok sıkkın zaten pcos var tedavi oluyorm birde rahimden dolayı problem yaşarsam dahada zorlaşır gebelik
Canim.benim.USG de görüldü tahmim tersmis ama engel değil dedi doktorun olağanb birşey dedi ssenin USGde gorulmemismiydi rtahminin donuk.oldugu
Slm cnm bu problem bendede var ve hamilelige kesinlikle engel değil benim 3.5 yasinda bu oğlum var nasipse şimdideolacak oncekindede düşük tehlikem olmadi çok şükürsuandada yok yani bunu hic takma kafana sadece bi doktor muayenesinde bana spiral sana uygun olmayabilir bu donuklukten ddolayı agri yapabilir demişti bak ateş topiginde bi çok kişi var bu durumda olan için ferah olsun cnm en kisa zamanda hayirlu hamilelikleri dilerim
kimse yokmu:18::18::18::18::18::18::18:
Canim geçmiş olsun..atlatmissin rahim filminin.. Benimde eahmim ters tatlim engel değil dedi doktor.. Pko bendede var tedaviye bssladim.. Rahim filmi nasildi zormu kolaymi gecti
Slm cnm bu problem bendede var ve hamilelige kesinlikle engel değil benim 3.5 yasinda bu oğlum var nasipse şimdideolacak oncekindede düşük tehlikem olmadi çok şükürsuandada yok yani bunu hic takma kafana sadece bi doktor muayenesinde bana spiral sana uygun olmayabilir bu donuklukten ddolayı agri yapabilir demişti bak ateş topiginde bi çok kişi var bu durumda olan için ferah olsun cnm en kisa zamanda hayirlu hamilelikleri dilerim
sağol canım içim rahatladı valla
allhım evlatlarını bağışlasın sennkidemi sola deviyeydi yoksa tersmiydi canım
twetyy hatırlar mısın bilmem. 23 ocakta asılama olmustum.bugün adet oldum cok üzgünümmm
Canimm çok üzüldüm yasa..ama kismet ddeğilmiş..kendini çok yipratma..bu tedaviler bize daha çok umut asiliyor olmayincada 100 metreden yere cakilmis gibi oluyoruz seni çok iyi anliyorum
Uzulmemek elde değilama toplanmalisinnn
canım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldümevett canım aynen cook üzüldüm.cok agladım.
hayırlı zamanda ins.bizlerinde olurrrrrrrr
twetyy hatırlar mısın bilmem. 23 ocakta asılama olmustum.bugün adet oldum cok üzgünümmm
çok üzüldüm canım sende pcos mu vardı
evet ama pko engel degil dedi doktorum:26:
aşılaamadan önce kaç yumurtan gelişmişti canım iğne tedavisi vs oldunmu sen
2 .dozunda 17 mm oldu catlatmas ignesi 36 saat sonra asılama oldum.tutmadı
Canim ben sreohone ile birlikte inofolic kullanıyorum birde tarcin bal çörek otu yiyorum.dun basladim adetinin 10. gününden itibaren de havuç suyu içeceğinbirde bbunları dene istersen
tatlım cok saol ben bugün keciboynuzu kürüne baslıorum simdi kaynıyo icicez eşimle.adetimin ilk günü benim
Keciboynuzunu bayanlarda icebiliomu tatlim..şifa olsun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?