Rahmin kendini bebeğe hazırlaması :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
36
12
88
30
arkadaslar iki aydır adetim gecikiyor.etrafımdakiler böyle olunca rahim kendini hamileliğe hazırlıyor hamile kalabilirsin dediler.bu batıl inanç mı tıbbi açıklaması var mı? Siz dudunuz mu hiç

Son düzenleme:
Aynı dertten muzdaribiz bat 1 gün geçti geçen ayda olmadım ama hamilelik belirtisi hiç yok test yaptım 1 hafta önce negatif

Demek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnm
Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo

Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo
Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver..

Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver..
Inşallah canım hamileyimdir çok istiyoruz bize süpriz olur varsa hiç umudumuz yok

Aynı şeyi demişlerdi banada . Ama benimki bir erken bir geç geliyordu ve hep kahverengi lekelerim oluyordu öncesinde.

Ya bende gecen ay adet gormedim.pazartesi doktora gidicem test yaptim neqativ kan tahliline gerek duymadim

benimde ilk defa 5 gün geç, 3 gün erken oldu iki aydır böyleyim İnşallah olur bizlerinde , bu ayı bekliyorum nasıl olacak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…