K Kuruu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 36 12 88 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #1 arkadaslar iki aydır adetim gecikiyor.etrafımdakiler böyle olunca rahim kendini hamileliğe hazırlıyor hamile kalabilirsin dediler.bu batıl inanç mı tıbbi açıklaması var mı? Siz dudunuz mu hiç Son düzenleme: 2 Mart 2018
arkadaslar iki aydır adetim gecikiyor.etrafımdakiler böyle olunca rahim kendini hamileliğe hazırlıyor hamile kalabilirsin dediler.bu batıl inanç mı tıbbi açıklaması var mı? Siz dudunuz mu hiç
D deniz17umut Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 313 233 23 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #2 Aynı dertten muzdaribiz bat 1 gün geçti geçen ayda olmadım ama hamilelik belirtisi hiç yok test yaptım 1 hafta önce negatif
Aynı dertten muzdaribiz bat 1 gün geçti geçen ayda olmadım ama hamilelik belirtisi hiç yok test yaptım 1 hafta önce negatif
K Kuruu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 36 12 88 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #3 deniz17umut .!.: Aynı dertten muzdaribiz bat 1 gün geçti geçen ayda olmadım ama hamilelik belirtisi hiç yok test yaptım 1 hafta önce negatif Genişletmek için tıkla... Demek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnm
deniz17umut .!.: Aynı dertten muzdaribiz bat 1 gün geçti geçen ayda olmadım ama hamilelik belirtisi hiç yok test yaptım 1 hafta önce negatif Genişletmek için tıkla... Demek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnm
D deniz17umut Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 313 233 23 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #4 Kuruu .!.: Demek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnm Genişletmek için tıkla... Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo
Kuruu .!.: Demek tek degilmişim.benim ocakta 7 gün subatta 9 gün gecti.mart bat 8 i bakalım me olacak inş gebeyizdir cnm Genişletmek için tıkla... Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo
K Kuruu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 36 12 88 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #5 deniz17umut .!.: Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo Genişletmek için tıkla... Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver..
deniz17umut .!.: Inşallah canım ya sen olmuşsun ama regl ben ocakta olmadım subat olmadı ayın 29 normalde bat ama hiç adet olacak misim gibime gelmiyo Genişletmek için tıkla... Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver..
D deniz17umut Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 313 233 23 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #6 Kuruu .!.: Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver.. Genişletmek için tıkla... Inşallah canım hamileyimdir çok istiyoruz bize süpriz olur varsa hiç umudumuz yok
Kuruu .!.: Allah allah cnm inş bi problem yoktur ve inş 2 aylık hamilesindir bu arada aksatmadan bi kan tahlili ver.. Genişletmek için tıkla... Inşallah canım hamileyimdir çok istiyoruz bize süpriz olur varsa hiç umudumuz yok
patisserieyumyum Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2015 3.235 4.628 133 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #7 Aynı şeyi demişlerdi banada . Ama benimki bir erken bir geç geliyordu ve hep kahverengi lekelerim oluyordu öncesinde.
Aynı şeyi demişlerdi banada . Ama benimki bir erken bir geç geliyordu ve hep kahverengi lekelerim oluyordu öncesinde.
K Kuruu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 36 12 88 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #8 patisserieyumyum .!.: Aynı şeyi demişlerdi banada . Ama benimki bir erken bir geç geliyordu ve hep kahverengi lekelerim oluyordu öncesinde. Genişletmek için tıkla... O leke bendede oluyo ama bu normal zaten cnm bide denilenler doğru mu yani hamile misin
patisserieyumyum .!.: Aynı şeyi demişlerdi banada . Ama benimki bir erken bir geç geliyordu ve hep kahverengi lekelerim oluyordu öncesinde. Genişletmek için tıkla... O leke bendede oluyo ama bu normal zaten cnm bide denilenler doğru mu yani hamile misin
patisserieyumyum Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2015 3.235 4.628 133 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #9 Kuruu .!.: O leke bendede oluyo ama bu normal zaten cnm bide denilenler doğru mu yani hamile misin Genişletmek için tıkla... Evet hamileyim canım gerçekten normalde asla şaşmayan adetim üç ay şaştı 4.cüde hamileydim olmadım :)
Kuruu .!.: O leke bendede oluyo ama bu normal zaten cnm bide denilenler doğru mu yani hamile misin Genişletmek için tıkla... Evet hamileyim canım gerçekten normalde asla şaşmayan adetim üç ay şaştı 4.cüde hamileydim olmadım :)
HerSey_Guzel_Olucak . Kayıtlı Üye 28 Şubat 2018 2.475 2.844 63 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #10 Ya bende gecen ay adet gormedim.pazartesi doktora gidicem test yaptim neqativ kan tahliline gerek duymadim
Ya bende gecen ay adet gormedim.pazartesi doktora gidicem test yaptim neqativ kan tahliline gerek duymadim
K Kuruu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 36 12 88 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #11 patisserieyumyum .!.: Evet hamileyim canım gerçekten normalde asla şaşmayan adetim üç ay şaştı 4.cüde hamileydim olmadım :) Genişletmek için tıkla... Yaaaa duymak istediğim cevap benimde iki aydır gecikiyo.ya 7 ya 10 gün bakalım bu ay ne olacak
patisserieyumyum .!.: Evet hamileyim canım gerçekten normalde asla şaşmayan adetim üç ay şaştı 4.cüde hamileydim olmadım :) Genişletmek için tıkla... Yaaaa duymak istediğim cevap benimde iki aydır gecikiyo.ya 7 ya 10 gün bakalım bu ay ne olacak
K Kuruu Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 36 12 88 30 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #12 SenAsksin .!.: Ya bende gecen ay adet gormedim.pazartesi doktora gidicem test yaptim neqativ kan tahliline gerek duymadim Genişletmek için tıkla... İnş bi sorun yokturda mucizenin gercekleştigini duyarsın cnm tedbir almakta iyi yapmışsın :)
SenAsksin .!.: Ya bende gecen ay adet gormedim.pazartesi doktora gidicem test yaptim neqativ kan tahliline gerek duymadim Genişletmek için tıkla... İnş bi sorun yokturda mucizenin gercekleştigini duyarsın cnm tedbir almakta iyi yapmışsın :)
1meyra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2017 605 496 23 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #13 benimde ilk defa 5 gün geç, 3 gün erken oldu iki aydır böyleyim İnşallah olur bizlerinde , bu ayı bekliyorum nasıl olacak acaba.
benimde ilk defa 5 gün geç, 3 gün erken oldu iki aydır böyleyim İnşallah olur bizlerinde , bu ayı bekliyorum nasıl olacak acaba.
HerSey_Guzel_Olucak . Kayıtlı Üye 28 Şubat 2018 2.475 2.844 63 2 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kuruu #14 Kuruu .!.: İnş bi sorun yokturda mucizenin gercekleştigini duyarsın cnm tedbir almakta iyi yapmışsın :) Genişletmek için tıkla... Ayy Insallah insallah cok isterim.ama hamile oldugmi sanmiyorum (
Kuruu .!.: İnş bi sorun yokturda mucizenin gercekleştigini duyarsın cnm tedbir almakta iyi yapmışsın :) Genişletmek için tıkla... Ayy Insallah insallah cok isterim.ama hamile oldugmi sanmiyorum (