Rahmin geride olması

beyaz orkide27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2024
25
1
22
Kızlar bugün doktora gittim muayene ederken rahmimin geride olduğu söyledi , ilişki esnasında bele doğru ağrı yapabilir dedi. Bebek düşünüyoruz bu durumu yaşayan var mı gebeliğe engel midir sizce

Canım peki araştırmalarıma göre ilişki esnasında kadının yüzüstü uzandığı pozisyon rahmi geride olanlar için uygunmuş . Senin de gebelik sürecinde tavsiyen var mı hamile olmayı çok istiyorum bende :KK43:
Ben kalçayı hafif yukarı kaldiran yastıkla denedim. Bende ciddi amh düşüklüğü varken 4. Ayda hamile kaldım. Amh önemli baktırın. Diğer testleriniz de temizse beslenme desteği alın ve sakince deneyin. Hemen panik olunacak bir durum değil. Hsg de çektirin. Ben bosuna bekleme taraftari degilim tüm testleri yaptirip sorun olmadigina emin olun sonra rahat rahat deneyin. Olacaksa amuda kalksanız da olur ama bir engel varsa zaten olmayacaktır olsa da düşük vs olabilir mesela rahim anomalisi var mı baktırmak lazım.

Ben kalçayı hafif yukarı kaldiran yastıkla denedim. Bende ciddi amh düşüklüğü varken 4. Ayda hamile kaldım. Amh önemli baktırın. Diğer testleriniz de temizse beslenme desteği alın ve sakince deneyin. Hemen panik olunacak bir durum değil. Hsg de çektirin. Ben bosuna bekleme taraftari degilim tüm testleri yaptirip sorun olmadigina emin olun sonra rahat rahat deneyin. Olacaksa amuda kalksanız da olur ama bir engel varsa zaten olmayacaktır olsa da düşük vs olabilir mesela rahim anomalisi var mı baktırmak lazım.
Adetimin 3.günü gidip gerekli kan testlerini isteyecek doktor , bakalım artık ona göre tedavi uygular belki

Kızlar bugün doktora gittim muayene ederken rahmimin geride olduğu söyledi , ilişki esnasında bele doğru ağrı yapabilir dedi. Bebek düşünüyoruz bu durumu yaşayan var mı gebeliğe engel midir sizce
kan testini verdiniz mi çünkü bana da aynısı söylendi açıkçası biraz korktum 😟

Hayır değil, niçin doktora sormadınız?

kan testini verdiniz mi çünkü bana da aynısı söylendi açıkçası biraz korktum 😟
Adetimin 2.günü kan testi verdim, bir sürü değerlerime bakıldı. Amh ı da özellikle ben istedim doktor düşük çıkacağını zannetmiyorum daha gençsin ama bakalım istediysen dedi . Sonuçlar çıktığında amh prolaktin lh fsh değerlerim normal çıktı. Bende pcos var ama doktor yumurtalıklarımın sadece bir tarafında pcos gördüğünü söyledi . Az pcos var diyebiliriz dedi. Benim sıkıntım insülin direncinde . Değerim ne yaparsam yapayım düşmüyor halbuki zayıf biriyim kilolu da değilim

X