merhaba rahmin alınması ameliyatı olan varmı annem için rahminin alınması gerektiğini söyledi profesör çevrenizde bu ameliyatı olan var mı?nerede oldunuz ?Zor bir ameliyat mı?doktorunuzdan memnun kaldınız mı yardımcı olun lütfen..
benim çevremde rahimini aldıranlar oldu. bildiğim kadarıyla zor bir ameliyat değil. annemin kuzeni olmuştu. kaç yıl geçti hala tek bir şikeyeti olmadı. çok da çabuk toparlamıştı kendini birkaç günde kalkmıştı yataktan. doktor iyi olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. doktoru iyi araştırın. geçmiş olsun...
canım istanbulun her yeri olur mu. neresi uygun olur. belli yerler söylersen ona göre belki yardımcı olabilirim. yani en azından öğrenebilirim belki birkaç yer ona göre
canım istanbulun her yeri olur mu. neresi uygun olur. belli yerler söylersen ona göre belki yardımcı olabilirim. yani en azından öğrenebilirim belki birkaç yer ona göre
arkadaslar selam,
annem yarın bu ameliyatı olacak. dr sezeryan seklınde alıcaz demiş çabuk toparlanılıyormu birde ağrılar bir kaç gün sürüyormu bilgi bekliyorum tşkler şimdiden