- 9 Eylül 2021
- 89
- 13
- 27
- Konu Sahibi Zeynep konca
Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım. 3. Denememde pozitifi buldum. Rahmim ters ve çok ağrim var. Rahmi ters olanlar tecrübelerini paylaşabilirmisiniz ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelikleriniz nasıl geçti .mesela ilk gunlerinizBenim normal yolla çocuğum oldu ama rahmimim ters olduğunu taa menopoz döneminde kontrolde öğrendim. Sorduğumda, ekstra bilgi olarak söyledim dedi dr.
Rahmin ters olmasıyla ilgili bir sorun yaşamamıştım.Bilmiyordum bile.Klasik hamilelik geçirmiştim.Herkesin durumu farklıdır ama ters rahim hamilelikte ya da ilerde farkli problem yaratmaz diye sonradan öğrenmiştim.Hamilelikleriniz nasıl geçti .mesela ilk gunleriniz
Benim de tersmiş ben de sezeryan olmuştum ama ablamın da ters olmasına rağmen o iki çocuğunu da normal doğurmuştu.Benimde termis. Gecen sene ogrenmistim. Hamileliklerim gayet rahat gecmisti. Sadece doguma hazirlanamiyormus vucudum bunuda ikinci acil sezeryandan sonra ogrenmistim
Ay abla güldürdün beni gece geceBenimde termis. Gecen sene ogrenmistim. Hamileliklerim gayet rahat gecmisti. Sadece doguma hazirlanamiyormus vucudum bunuda ikinci acil sezeryandan sonra ogrenmistim
Bel ağrıniz oluyomuydu . Genelde bele çok ağrı yapiyo diye duydum bu durumBenim de tersmiş ben de sezeryan olmuştum ama ablamın da ters olmasına rağmen o iki çocuğunu da normal doğurmuştu.
Niye beAy abla güldürdün beni gece gece
Rahmim ters ama aslında rahmin geride olmasiymis bir şey de olmaz dogurganligina engel değil dedi doktor
Söyleyiş şekline güldümNiye be
Engel değilmiş evet ama benim tüp bebek olduğu için rahim tersliği ağrılı geçmesine sebep olur dedi .Rahmim ters ama aslında rahmin geride olmasiymis bir şey de olmaz dogurganligina engel değil dedi doktor
Bel ağrım olmuştu ilk zamanlar evet hatırladım ama geçmişti sonra.Bel ağrıniz oluyomuydu . Genelde bele çok ağrı yapiyo diye duydum bu durum
Bilgilerinizi benimle paylaştığıniz içinBel ağrım olmuştu ilk zamanlar evet hatırladım ama geçmişti sonra.
Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallahSagolun
Bilgilerinizi benimle paylaştığıniz için
Cumlemizin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza aldirsin inşallah
Benim de rahmim ters ve tüp bebek. Hiç ağrım yok ama kaç haftalıksınız siz?Engel değilmiş evet ama benim tüp bebek olduğu için rahim tersliği ağrılı geçmesine sebep olur dedi .
Daha yeniyim bir buçuk haftalık olcamBenim de rahmim ters ve tüp bebek. Hiç ağrım yok ama kaç haftalıksınız siz?
Ben anlamadım agrilarimin nedenini . Gece bile ağrıdan uyuyamiyorumBenim de rahmim ters ve tüp bebek. Hiç ağrım yok ama kaç haftalıksınız siz?