• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahmi ters dönük veya düşmüş olupta hamile kalan

filiz0022

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
166
5
118
38
Hatay
Arkadaslar ben yeni duydum...rahmi ters olan veya rahmi düşen kişi hamile kalamıyormuş yada hamileliği geçiktiriyormuş...rahim düşmeside ağır tasımak aniden kosup hareket etmek vs... sebeblerden oluyormus..bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaslarımız varsa yazarsa sevinirim..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben rahmimin arkaya dönük olduğunu bebeğim ultrasonda net görünmeyince anladım
hamileleğine çok fazla engel olacağını sanmıyorum doktorların kendiside sölüyo

rahim düşmesi ne demek onu bilmiyorum ama

benimde rahmim ters. Henüz çocuk sahibi değilim denemelere yeni başlıcaz ama dr. bir sorun olmadığını söyledi... Hatta birçok dr gittim hepsi de aynı şeyi söyledi...

Arkadaslar ben yeni duydum...rahmi ters olan veya rahmi düşen kişi hamile kalamıyormuş yada hamileliği geçiktiriyormuş...rahim düşmeside ağır tasımak aniden kosup hareket etmek vs... sebeblerden oluyormus..bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaslarımız varsa yazarsa sevinirim..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Yok daha neler:umursamaz:, hurafeden başka birşey değil.

Rahim tersliğinin hamileliğe bir engeli yoktur. rahim düşmesindende kastınız sanırım sarkması dimi?? Düşmesi diye birşey hiç duymadımda.

Rahim sarkması genelde çok doğum yapanlarda veya doğumu zor olanlarda yaşanıyor bildiğim kadarıyla.tedavi edilmesi gerekir aksi halde çişini tutamamaya kadar gider.

bana da doktor rahmin ters dedi ve ben üç ay sonra hamile kaldım.hatta oğlum 1,5 yaşında :) kısacası hamileliğe hiçbir etkisi yok. sadece ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmamak bu surumda hamile kalmayı kolaylaştırabilir demişti doktor....

benim rahimim ters ve 2 yaşında bir oğlum var
ilk ayda hamile kaldım
bence takma böyle şeyleri kafana
işine konsantre ol kafi:))

Back