• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''rahmi koç stv'ye ortak olmak istedi''

cilgin_anne_

elalemin delisi:)
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
3.305
344
88
Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden olan yazar Latif Erdoğan, Gülen ile Koç ailesinin bağlantısına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Erdoğan, Rahmi Koç'un STV'nin yüzde 5'ini almak istediğini ve bunu kendisine Fethullah Gülen'in anlattığını açıkladı.

LATİF ERDOĞAN: ''RAHMİ KOÇ STV'YE ORTAK OLMAK İSTEDİ''

Bir dönem Fetullah Gülen cemaatinin en önemli isimlerinden olan Latif Erdoğan katıldığı televizyon kanalında Rahmi Koç'un Samanyolu TV'ye ortak olmayı istediğini açıkladı. Latif Erdoğan, Koç'un bu girişimini bizzat Fetullah Gülen'den duyduğunu söyledii.

Yahudileri bu kadar seversen...

a haber'de Mehmet Ali Önel'in sorularını yanıtlayan Latif Erdoğan, "Hocaefendi Yahudileri çok sever o yüzden onlar gibi davranıyor" dedi. Bugün yaşananlara dikkat çeken Erdoğan "Yapılanlar Yahudi ahlakıdır. Yahudiler döverken ağlar derler. Bu kadar Yahudileri seversen olacağı budur" diye konuştu.

"Hakkımı helal etmiyorum helallik de istemiyorum"

Uzun yıllar yanında bulunduğu Fethullah Gülen'e hakkını helal etmediğini de söyleyen Erdoğan şunları söyledi: "Gülen'den helallik istemiyorum. Ona hakkımı da helal etmiyorum. Allah onu siyaset için yaratmadı bunu bilsin."
http://yenisafak.com.tr/gundem-habe...k-olmak-istedi-19.03.2014-627038?ref=manset-8

fetullah gülen hakkını helal ettmiş ama.farka bak

.yanlız ben olayla yahudiliği anlamadım.bağdaştıramadım..açıklayabilirmi birileri

rahmi koç türkiyenin bir numaralı yahudisidir..
gülene ortak olmak istemesi gülenin ne olduğunun açık bir göstergesi .
hiçbir Yahudi kendinden olmayana günahını bile vermez ,bırakın günahı ortak olması mutlaka ondan biri olduğu anlamına gelir

hiçbir Yahudi kendinden olmayana günahını bile vermez ,bırakın günahı ortak olması mutlaka ondan biri olduğu anlamına gelir

yahudiliği iyi biliyorsunuz anlaşılan...

peki bi soru =israille yapılan gemicik ticareti.??..doğru orantı yaparsan farklı sonuçlarda çıkar

Son düzenleme:
yahudiliği iyi biliyorsunuz anlaşılan...

peki bi soru =israille yapılan gemicik ticareti.??..doğru orantı yaparsan farklı sonuçlarda çıkar

gerçekten verecek cevap olmayınca hep aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsunuz
ya gemicik ya ayakkabı kutusu ya montaj kaset vs.
her konuda bunları anlatıyorsunuz
bu da konuyla ilgili hiçbir fikriniz olmadığı için konuyu saptırdığınız anlamına geliyor
konu dışı tüm mesajları kibliyorum herkesin bilgisine
sizinle de polemiğe girmiyorum kibledim sizi ,iyi günler

gerçekten verecek cevap olmayınca hep aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsunuz
ya gemicik ya ayakkabı kutusu ya montaj kaset vs.
her konuda bunları anlatıyorsunuz
bu da konuyla ilgili hiçbir fikriniz olmadığı için konuyu saptırdığınız anlamına geliyor
konu dışı tüm mesajları kibliyorum herkesin bilgisine
sizinle de polemiğe girmiyorum kibledim sizi ,iyi günler

papağan nedemek yahu....yakıştıramadım...ayakkabı kutusu dmeedim montaj demedim...yahudilik için kulaktan dolma değil dediniz bilgileriniz için.bende israille olan ticareti sordum sadece..konu sapmadı..siz stv ile ortaklık için yahudilik derseniz bende ticaret için yahudilik i derim ozamn.aynı kapıya çıkıyor.ne diye kibliyorsunki.konu dışı değil yorumum...polimiğe girdiğim yok.

Son düzenleme:

O zaman neden yahudiler sevgili başbakana üstün hizmet madalyası verdi? babasının hayrına mı?

Kendinizle celişiyorsunuz.

gülenin yahudiler tarafından desteklendiği iddia ediliyo
biraz araştırırsanız görürsünüz zaten
o açıdan yahudi kelimesi kullanılmış hralde

ama koç la ilgili bi fikrim yok

nasıl ırkçı bir yaklaşım. burada yahudi asıllı üyelerin olduğunu unutmayın bence. insanları ırklarıyla aşağılamayın.. kimse doğarken seçim yaparak doğmadı.

Son düzenleme:
Haberi yapan gazeteyi ve yazarı bağlar hakkında yazdıkları kişiler için yahudi vs demeleri ama sizler burda kalkıpta insanlara yüzde yüz yahudi, yüzde yüz şöyle vs diyerek iftira niteleğine girecek şeyler yazamazsınız, ismi geçen iş adamı çıkıp diniyle ilgili bizzat kendi açıklama yapmadıktan sonra sizler böyle şeyler yazamazsınız.

Gözünüzle görüp kulağınızla şahit oldunuz mu? İş adamı bizzat size gelip dini inancım şu dedi mi?
Lütfen saygı duyduğunuz kişiler hakkında bu tip söylemler olduğunda nasıl hassasiyet gösteriyorsanız, aynı hassasiyeti herkes için gösterin.

Saygı duyduklarınız için söyleyenenler yalan, iftira ama diğerleri hakkında söylenenler yüzde yüz doğru, doğru olduğuna dair belgeniz var mı?
Herkes sağduyulu, karalamadan, iftira etmeden yazsın lütfen.

Ben bu haberi hiç anlamadım. Anlayan biri bana da açıklarsa sevinirim.
Rahmi Koç'un STV'yi satın almak istemesi Fetullahçı olması ya da kendisinin yahudi olmasımı demek oluyor hiç bişey anlamadım valla yorumsuzum o yüzden. :9:

Rahmi Koç'un STV'yi satın almak istemesi Fetullahçı olması ya da kendisinin yahudi olmasımı demek oluyor hiç bişey anlamadım valla yorumsuzum o yüzden. :9:

şöyleki koçun stvye ortak olmasından bahsedilmiş.. fetullah gülen içinde ;koç yahudidir onla ortak oluyorsa fetullah gülende yahudidir denmiş..bi kaç yorum yazıncaa seni kiblicem diyen (bence bi tehdit unsuru:27:) bi konu sahibi...durum bundan ibaret

koç'un yahudi olduğu anlamını çıkarmadım ben
sadece onlarla işbirliği içinde gibi bi anlam çıkıyo sanki
yahudi lobisinin siyasi olarak türkiyeye bakışından yola çıkılmış
gülenin onlarla yakınlığı biliniyo
bu açıdan koç ta stvyi alarak hem gülene hem de onlara yakınlığını belli etmiş demek isteniyo sanırım :)

yani ben öyle anladım

bu açıdan koç ta stvyi alarak hem gülene hem de onlara yakınlığını belli etmiş demek isteniyo sanırım :)

yani ben öyle anladım

konu sahibi koç için 'bir numaralı yahudidir' ifadesini kullandı

şöyleki koçun stvye ortak olmasından bahsedilmiş.. fetullah gülen içinde ;koç yahudidir onla ortak oluyorsa fetullah gülende yahudidir denmiş..bi kaç yorum yazıncaa seni kiblicem diyen (bence bi tehdit unsuru:27:) bi konu sahibi...durum bundan ibaret

Teee Allahım yaa bugüne kadar muhterem hoca efendi şimdi kötü yahudi mi olmuş?
Valla işim gereği bir çok yahudi müşterilerimiz var. Haklarını yiyemem ticarette dürüst çalışıyorlar.
Dini inançlarıyla ilgilenmiyorum ayrıca arkadaşın müslümana günahlarını bile vermezler lafınında doğru olmadığını söylemek isterim. Öyle yapanlarıda vardır elbet ama yapmayanlarında sayısı az değil.
Haberle ilgili daha öncesinde bir bilgi sahibi değilim Koç gerçektende STV'yi almak istemiş mi?
(Sizin yazdığınızda da KİB'leyecek bişey göremedim ben konu konuyu açmış bir soru sormuşsunuz çokta alakasız değil ki burda açılan konular nerelere vardırılıyor biliyoruz hepimiz)

konu sahibi koç için 'bir numaralı yahudidir' ifadesini kullandı

ben onun yorumunu baz alarak yazmadım
ilk baştaki yazıdan çıkardığım anlamı yazdım
yazıda da öyle bir tabir varsa kaçırmışım demek ki
koç'un hangi dine mensup olduğunu bilmiyorum ve ilgilenmiyorum açıkçası

Son düzenleme:
Hanımlar,
lütfen konuya yorum yapınız, üyelere değil.

Birde rica ediyorum, inanç, ırk, mezhep vb konularda hassasiyet gösteriniz.

İnsanları inanç, mezhepleri yüzünden küçümsemek ya da emin olmadığınız halde karalamak, ırkçılık yapmak yasaktır.

yani ben öyle anladım

valla serbest ekonomi herkes herkesle alışveriş yapıyor kanun ve nizamlar içerisinde.
Yadırganıcak ya da tartışılacak bir şey görmedim ben bur da kamuoyunu etkileyecek.
Gülen cemaatinin yıllardır Türkiye de kimlerle kol kola olduğu da ayrıca biliniyor ben asıl orda dönen serbest ekonomiyi bilmek isterim :)

Back