Anket Rahmetli sanatçılarımızdan en çok hangilerini sever ve dinlerdiniz?

Rahmetli sanatçılarımızdan en çok hangilerini sever ve dinlerdiniz?

• Ankete Katılan
    139
zeki müreni .................ama çogunlukta aramızda olan ferdiyi dinlerima.s

Barış Manço tabiki ilk sırada benim için öldüğünde daha yaşım çok büyük olmamasına rağmen çok ağlamıştım hatırlıyorum benim dönemimin çocuklarının bir numarasıdır zaten Sevgili Barış Manço
Babamdan dolayı Zeki Müren çok dinlerim hala
Kazım Koyuncu ve Kerim Tekin de çok dinlerdim ve severim hepsine Allah rahmet eylesin a.s.

barış manço we barış akarsu onların öldüyüne gerçekten çok üzülüyorum keşke gitmeselerdisenağlama

barış manço ve zeki müren dedim ikisi de öldüğünde çok ağlamıştım,özellikle barış manço

ama kazım koyuncuyu da severim ölümünden sonra tanıdım onu ne yazık ki

barış abi ve zeki müren
zeki mürenin eski filmlerini de severek izlerim ben.hareketleri filan ..nasıl diyim komik demeyimde işte hoşuma gidiyor:))))

En çok Berış Manço. Hala dinliyorum ve çocuklarıma- yeğenlerime onun şarkılarını öğreteceğim mutlaka.

Barış Manço,Cem Karaca,Kerim tekin ve listede olmayan

Barış Akarsu

Allah hepsine rahmet eylesin :Saruboceq:

barış Manço
Zeki Müren
Kazım Koyuncu
müzzeyen senarrrrrrrrrrrr

tabikiii
BARIŞ MANÇO allah rahmet eylesinn.şuan sadece o geldi aklıma

barış mançoyu çok severdim öldüğünde çok ağlamıştım ayrıca şıklarda yok ama bir de kemal sunal öldüğünde saatlerce ağladıgımı hatırlıyorum cunku o benım cocuklugumun baskahramanıydısenağlama senağlama

Tabiki Baris manco ama Zeki mürenin yeri de ayri ama kerim Tekinide severdim Allah rahmet eglesin hepsininde mekanlari cennet olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…