Rahmetli Paşaaaaaaaaa !!!
Kenan Evren ve avanesi ihtilalden sonra çıktıkları yurt gezilerine Bodrum da devam etmişler.
Kenan Evren ve etrafı bir kafeye girmişler,hatır sormalar devam ederken,garson şefine PAŞA gelecekmi
diye sormuş.Şef garson da;PAŞA saat 2 de eczaneye gidecekmiş,belki daha sonra bize gelir demiş.
Kenan Evren etrafına şöyle bir bakınmış ,bizden eksik kimse varmı diye,herkes orada,bir anlam verememiş.
Topluca kafeden ayrılıp esnafı ziyarete gitmişler,kasap,manav derken berber de bir çay içelim demişler.
Berber,askıcıya PAŞAYI gördünmü demiş.Askıcı,saat 2 den önce gelemez hatta 3 ü bile bulur demiş.
K enan Evren iyice şaşkın bir halde berbere kim bu paşa demiş,bizden başka paşa kim olabilir.Berber 12 EYLÜLGenerallerine ıkına sıkına,efendim paşa ZEKı MÜREN dir demiş.
Kenan Evren hemen yaverlerine dönüp,Bu akşam bir yemek düzenleyin,Zeki beyi de benim yanıma oturtun
bu PAŞA hikayesi neymiş bir öğrenelim demiş.Akşam olmadan gazinolardan birinde hemen hazırlıklara başlanmış,Zekin Müren'e haber salınmış,akşam saat 9 da bütün zevata orada olmaları emri verilmiş,bir telaş almış başını gitmiş.12 Eylül ün kudretli generallerine karşı hatayapmamak için bütün hazırlıklar tekrar gözden geçirilmiş ve nihayet saat akşam 9 olmuş.Bütün misafirler yavaş yavaş toplanmaya başlamışlar,12 Eylül ün paşalarıda gelmişler, en sonunda da Zeki Müren gözükmüş.Hemen Kenan Evren inyanına oturtmuşlar.Hal hatır sormalardan sonra içkiler içilmeye başlamış,birinci derken ikinci kadehler boşalmış gece çakır keyf ilerleme devam etmiş.Bir ara masadan bazı misafirler Zeki Müren den bir parça istemişler.Zeki Müren de eşsiz sesiyle okumuş.Masadakiler mest bir halde kadehler tekrar doldurulmuş.Gecenin ilerleyen sattlerinde bir ara
Kenan Evren Zeki Müren' in kulaığına eğilip;Zeki bey sizden bir ricam var beni kırmazsınız umarım demiş.
Z Müren-Estağfurullaf efendimK Evren- Zeki bey bugün Bodrum'da nereye gittiysem sizden hep paşa diye diye sözettiler bunun nedenini söyleyebilirmisiniz.
Z Müren- Efendim isterseniz akşamın güzel gidenin havasını bozmayalım bu konu aramızda kalsın.
K Evren- Zeki bey ısrar ediyorum..Lütfen beni kırmayınız.
Z Müren- Peki sayın Evren,Bu millet 12 EYLÜL ihtilalinde ve sonrasında yaptıklarınız için size ve konseye çok kızdılar bunu da açık bir dille anlatamadılar,bu neden le size ı.nE diyemediler bana PAŞA dediler.....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: