• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahm filmi kolaymı:((((((

Eğer yeni teknolojiyle yaptırırsan kolay sadece adet olduğun zamanki gibi bir sancı oluyor o kadar ama rahim filmi çok önemli tüplerin ve rahimin durumunun değerlendirilmesi açısından doktorun çektirmeni istediyse çektirmelisin

Hamle kalmamda rabbme şükr skntı yok sdce hçbr bebgm tutunadı 5ide düştü oyuzdn istndi:(

Hatırladım diğer konuna cevap yazmıştım ben canım kimyasal gebelik ya da kromozomlarla ilgili bi problem olabilir doktorun bişey demedi mi

Demedi ama başta istememşti protein s ve c düşük baya bilmyrm ama tshliller çıksnda çektrlim dmşti:(

Korkulacak bir şey yok,
sonrasında adet görecekmiş gibi kasıklarda hafif bir sızı oluyor,
yani biz kadınlara vız gelir :34:
O sırada uyutulmuştum bunu da belirteyim,uyutulmadan uygulanıyorsa nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadar düşük yaşadıysanız
bunun da önemi olacağını sanmıyorum :34:
Geçmiş olsun..

valla eğer canın tatlı ise kesinlikle narkoz al.hayatımda böyle bir acı ağrı adı herne ise görmemiştim.dediğim gibi acı eşin yüksek ise sorun yok ama eğer düşükse canın çok yanıcak.bizzat denedim.gitmeden yarım saat önce ağrı kesici al daha az ağırılı olur ama bana kalırsa kesinlikle narkoz al derim.allah yardımcın olsun

valla eğer canın tatlı ise kesinlikle narkoz al.hayatımda böyle bir acı ağrı adı herne ise görmemiştim.dediğim gibi acı eşin yüksek ise sorun yok ama eğer düşükse canın çok yanıcak.bizzat denedim.gitmeden yarım saat önce ağrı kesici al daha az ağırılı olur ama bana kalırsa kesinlikle narkoz al derim.allah yardımcın olsun

kızlar öncelıkle ben rahım fılmı yaptırmadım ama yaptıranlar dıyorkı felaket acılı bırseymıs

bende 5 yılık evlıyım 4 yıl esım korundu 1yıldırda korunmuyoruz 3ay evvel kımyasal düşük yasadım

artık gıdıp asılama falanmı talep etsem dıye dusunuyorum cocuğum olmasını cok ıstıyorum

bende korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı,doktorum dayanılmayacak bir ağrı değil dedi..ben doktoruma güvendim açıkcası ve beni yanıltmadı sadece basınçlı ilaç verirken orta şiddette bi adet ağrısı hissediyorsun o kadar..sonrası geçiyor..

bende anestezıyle cektırmıştım sonrasında cok hafıf kasık agrısı oldu boyle yaptırmanı tavsıye ederım korkulcak bışey degılmış

bende anestezıyle cektırmıştım sonrasında cok hafıf kasık agrısı oldu boyle yaptırmanı tavsıye ederım korkulcak bışey degılmış

arkadaşlar ben yeni çektirdim o kadar abartılacak birşey değil inanın ki bi de kısa sürüyor işlem uzun sürse neyse bence içinizi rahat tutun ki daha kolay olsun herşey :)

5düşüğm var :(( ama çok korkuyorum en iyisi narkoz almk..dr onermeden rahm filmi çektelmyr bbgm ayrca

Canm 4yıl baya uzn sure daha rahm alışacak 1yıl az bir sure bence birazk daha beklee bbgm

Ya basitmi of çok korkuyorummm

mrb ben aralık ayında cektırmıstım okadar korkuyordum kı aylarca ertelemıstım ıcerıye gırmeden once esıme tlf da kronometreyı actırdım okadar cok kafam karısmıstı kı yorumlardan kımısı cok suruyo dıyordu fakat benım ıcerı gırıp hazırlanmam fılmın cekılmesı ve tekrar gıyınmem 13 dk surmustu bu bıle uzun ıslem 2 dk bısey ve gaz sancısı kadar bı acı oluyo cıktıktan sonra hemen bu konu ıle ılgılı yorumlar yapıcam demıstım benım gıbı korkanlar ıcın eger tek korkunuz buysa bunda ufacık bısey bıle yok mus korkulcak bence hıc zamn kaybetme derım

rahim filmini çektireli 2 ay oluyor, 2 aydır cok yoğun ve pıhtılı regl oluyorum, eskidende düzenliydi şimdi de ama eskiye göre daha cok sizce normal mi? buarada film iyi cıktı başta ilaç gitmede zorlandı ama sonra cok şükür iki tüpte acık dedi doktor...

Back