Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer yeni teknolojiyle yaptırırsan kolay sadece adet olduğun zamanki gibi bir sancı oluyor o kadar ama rahim filmi çok önemli tüplerin ve rahimin durumunun değerlendirilmesi açısından doktorun çektirmeni istediyse çektirmelisin
Hatırladım diğer konuna cevap yazmıştım ben canım kimyasal gebelik ya da kromozomlarla ilgili bi problem olabilir doktorun bişey demedi mi
Anladım canım sen sıkma kendini elbet bi çaresi vardır bi filmi çektir bakalım ne çıkıcak burdan yazarsın sonucu canım
valla eğer canın tatlı ise kesinlikle narkoz al.hayatımda böyle bir acı ağrı adı herne ise görmemiştim.dediğim gibi acı eşin yüksek ise sorun yok ama eğer düşükse canın çok yanıcak.bizzat denedim.gitmeden yarım saat önce ağrı kesici al daha az ağırılı olur ama bana kalırsa kesinlikle narkoz al derim.allah yardımcın olsun
bende anestezıyle cektırmıştım sonrasında cok hafıf kasık agrısı oldu boyle yaptırmanı tavsıye ederım korkulcak bışey degılmış
Ya basitmi of çok korkuyorummm