slm kızlar ben bebek ıstoyorum cok stres yaptım bır kac aydır ha olacak ha oldu dıye stres stres ustune tabı bunun sonucu adetlerımde sasırdı onceden cok ıyı olan adetım sımdı 39 gunde bır oluyor o kadar test mest yaptırdım doktora gıttım hormon ultrasonlar fılan allaha sukur bırsey cıkmadı
benim arkadaşım da yasmine kullanıyordu canım,etraftan çok dediler bırakınca çocuk olmuyo falan diye. ama hiç kulak asmadı.zaten doktor tavsiyesiyle başlamıtı hapa.. bıraktığının ertesi haftası hamile kaldı. şimdi 6 aylık hamile..bi diğer konuda bi arkadaşın dediği gibi,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.sen stres sıkıntı yapma.. inş. kısa zamanda bebişin göbüşünde olur :)
benim arkadaşım da yasmine kullanıyordu canım,etraftan çok dediler bırakınca çocuk olmuyo falan diye. ama hiç kulak asmadı.zaten doktor tavsiyesiyle başlamıtı hapa.. bıraktığının ertesi haftası hamile kaldı. şimdi 6 aylık hamile..bi diğer konuda bi arkadaşın dediği gibi,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.sen stres sıkıntı yapma.. inş. kısa zamanda bebişin göbüşünde olur :)
evet cnm bende ınanmıyorum dogum kontrol hapının bebege engel oluır dıyenlere cunku kıstelere mıyomlara herseye aslında ıyı gelıo bende 6 ay kullandım bıraktım ertesı ay hamıle kaldım gercı ebbegım dustu ama sımdı sıkıldım acaba boyle dınlenme zamanında olup sonrasında hamıs olan cok varmı
evet arkadaşlar benimde arkadaşım doğum kontrol hapıyla korunuyordu sadece 1 gün içmeyi unutmuş ve o akşam eşiyle birlikte olmuşlar aman 1 günden birşey olmaz demişler ama şimdi 5 aylık hamile
Bunları duymak güzel uzun süre doğum kontrol hapı kullanıp sonrasında hemen hamile kalanları duymak güzel. ben de 10 aydır kullanıyorum. gelecek hafta doktora gideceğim sormak için daha devam edeyim mi diye.
Mızmız cım ben şahsi fikrimi söylemek istiyorum. Kesinlikle doktornun sana önerdiğini yap ve düşüncen mantıklı birkaç ay ara vermen senin için iyi olacaktır. Hem sıkıntı da yapmazsın ayrıca doğum kontrol hapları adet düzensizliğinde ve bazı hormonal düzensizliklerde de verilyor. Ben inanmıyorum kullandıktan sonra hamile kalınmaz lafına o başka bir sorunun sebidir mutlaka hem herkezin fizyolojisi farklı sen korunmayı bıraktığın ay hamile kalabilirsin belki ama bir başkası aylar hatta yıl geçer hamile kalır.. Sen dinlen sonrada doktoruna danış doktor kontrolünde yumurtlama gününü takip ettir o sana ilişkiye girmen gereken günleri söyler hamile kalmaya çok faydası var ama inan herşeyden önce moral çok önemli...a.s.