Rahimin zarar gorme olasiligi

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BYV

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.530
3.888
63
İstanbul
Arkadaslar merhaba ben gecen sene korunurken gebe kaldim ama dusuk oldu kanama durmayinca dr. Gittim ve bozulmus kese kurtaj ile alindi. Ardindan eylulde birdaha gebe kaldim ancak saglik sorunu nedeniyle 5 aylikken suni sanci ile gebelik sonlaridirdi. Dogum yaptim plasenta ayrilmadi kanamam durmadi acil canli canli kurtaja alindim plasentayi kazidilar ama kanama yine durmadi balon takildi ertesi gune kadar. Bunlari Ocak ayinda yasadim. Mayis ayinda yeniden denemeye karar verdik. Yasim 34 henuz hic cocugum yok bu arada. Ve bir turlu olmadi dr. Gittim horminlarima bakildi hersey normal. Duzenli 26-27 gunde bir regl oluyorum ama yok gebe kalamiyorum. Kafama takiyormuyum elbet icten ice bebek gorunce uzuluyorum kizim dogsaydi simdi 5 aylik olacakti yasimda gecmeden anneligi tatmak istiyorum ama oyle surekli kafamda bunu dusunup stress yapmiyorum.bir firmada yonetici olarak calisiyorum tum gun kafam cok dolu zaten baska sey dusunmeye firsat kalmiyor acaba zarar mi gordu diye dusunuyorum netten baktim kurtaja bagli rahim duvari inceligi olabiliyormus ama ondda regli olmuyormussun veya olsanda eskiye nazaran cok az geliyormus bende oyle birsey yok duzenli ve eskisi gibi devam ediyor. Acaba balondan dolayi yapisiklik mi oldu diyorum. Uygulamaya gore ayin 4u tahmini ovulasyon ben 5ine randevu aldim dr.dan ozellikle nelere bakilmasini istemem lazim. Bu tarz birsey yasayan var mi aramizda bebek dusunene kadar ovulasyon nedir bilmezdim. Uzun oldu biraz ama fikirlerinize ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Dusuklerinizz araştırıldı mi rahim kalınlığı ve folik asite başlamanızida tavsiye ederim bunları sorun adınıza çok üzüldüm umar bir. Daha böyle birşey yasamazsiniz

Dusuklerinizz araştırıldı mi rahim kalınlığı ve folik asite başlamanızida tavsiye ederim bunları sorun adınıza çok üzüldüm umar bir. Daha böyle birşey yasamazsiniz
Ilk dusuk arastirilmadi ikinci ise amniyosentez ve otopsi yapildi herhangi bir genetik sorun yok Allaha sukur. Folik asit nisandan agustosa kadar kullandim ama olmayinca biraktim cunku kilo alimi yapiyir zaten 5 aylik gebelikte 11 kilo aldim onlari vermeye caliyorum 4 kg verdim ancak ama gebe kalirsam hemen baslayacagim insallah. Tesekkur ederim.

Çok şükür en azından her hangi bir sorun yok benim de ilk düşügum araştırılmadi ama ikinci sini tedavi ile kaldım kan pıhtılaşma si için ilaç kullanmıyorum şuan rahim kalınlığıda çok önemli onu mutlaka sor rica ederim

Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Soracagim mutlaka

Arkadaslar merhaba...rahim.inceligi sebebiyle erken gebelik kayiplari olur mu?tekrarlayan dusuklerim var ve hepsi kuretaj ile....tup bebek yapacahiz simdi ama doktor rahmin cok ince dedi ve transferimi erteledi...benim de aklima takildi onceki gebelik kayiplarim da rahim.inceliginden olmus olabilirmi diye

Canım kazıma işlemi gebe kalma ihtimalini azaltabiliyor diye duymuştum bu konu hakkında bir bilgin varmı bilmiyorum ama doktora sormani tavsiye ederim en kısa zamanda kucagin dolan inşallah

Geçmiş olsun cnm benim de 2 kaybım var benim ki de rahimde ki perdeden kaynaklı banada yasakladı doktor doğal olarak gebe kalmayı bence biraz dinlendir rahmini acele etme rabbim kimseye yaşatmasın çok zor Allahım bundan sonraki bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Merhaba size de gecmis olsun ama ben zaten 1 yila yakindir en so gebe kaldigim bir de dusuklerim arasinda 6-7 ay vardi yani aslinda ust uste olmadi.doktor kontrolundeydi hep

Merhaba size de gecmis olsun ama ben zaten 1 yila yakindir en so gebe kaldigim bir de dusuklerim arasinda 6-7 ay vardi yani aslinda ust uste olmadi.doktor kontrolundeydi hep
Dusukler insanı hem piskolojik hemde sağlığını baya bir etkiliyor Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ben 2 yıl cesaret edemedim ama hiç beklemediğin anda hamile kaldım 11 haftaya kadar çok iyiydi herşey ama maalesef geçen hafta kalp atışı durmuş herseyde vardır bir hayır buda bizim imtihanımız demekki

Rabbim bir daha yasatmasin evet cok zor 3 kaybim var ve hic kalp atiso duyamadim...5 yildir evliyim ve ilk 2 sene istemedik esimle cocuk...son 3 yildir da 3 dusuk oldu ve sebebi yok...31 yasindayim ve inanin benim de cesaretim ve sabrim yok yani kalp atisini duayna kadar hep bir korku olacaktir icimde ama amh im dusuk ve erken menopoz durumum olunca ayri strese girdim ve 1 evlat sahibi olmak istiyorum acelem bundan aslinda...Rabbim hayirlisini nasip etsin isteyen herkese

Aminn stres yapmayın çok fazla banada yasak doğal yollarla gebelik tüp bebek yaptırmam gerek kontrol altında rabbim bizlere de hayırlı evlat nasip etsin

Arkadaslar merhaba rahim inceligi olunca erken dusuk yasanabiliyor mu?yasayan var mi?

rahim filmi çektirmenizde fayda var aslında ben geçen yıl kürtaj olmuştum sonrasında hiç gebelik oluşmadı 25 gün önce rahim filmi çektirdim tüplerim kapalı çıktı. kürtaj tan kaynaklı olabiliyormuş

balom tam tersi yapısıklıgı engeller canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…