Arkadaslar merhaba ben gecen sene korunurken gebe kaldim ama dusuk oldu kanama durmayinca dr. Gittim ve bozulmus kese kurtaj ile alindi. Ardindan eylulde birdaha gebe kaldim ancak saglik sorunu nedeniyle 5 aylikken suni sanci ile gebelik sonlaridirdi. Dogum yaptim plasenta ayrilmadi kanamam durmadi acil canli canli kurtaja alindim plasentayi kazidilar ama kanama yine durmadi balon takildi ertesi gune kadar. Bunlari Ocak ayinda yasadim. Mayis ayinda yeniden denemeye karar verdik. Yasim 34 henuz hic cocugum yok bu arada. Ve bir turlu olmadi dr. Gittim horminlarima bakildi hersey normal. Duzenli 26-27 gunde bir regl oluyorum ama yok gebe kalamiyorum. Kafama takiyormuyum elbet icten ice bebek gorunce uzuluyorum kizim dogsaydi simdi 5 aylik olacakti yasimda gecmeden anneligi tatmak istiyorum ama oyle surekli kafamda bunu dusunup stress yapmiyorum.bir firmada yonetici olarak calisiyorum tum gun kafam cok dolu zaten baska sey dusunmeye firsat kalmiyor acaba zarar mi gordu diye dusunuyorum netten baktim kurtaja bagli rahim duvari inceligi olabiliyormus ama ondda regli olmuyormussun veya olsanda eskiye nazaran cok az geliyormus bende oyle birsey yok duzenli ve eskisi gibi devam ediyor. Acaba balondan dolayi yapisiklik mi oldu diyorum. Uygulamaya gore ayin 4u tahmini ovulasyon ben 5ine randevu aldim dr.dan ozellikle nelere bakilmasini istemem lazim. Bu tarz birsey yasayan var mi aramizda bebek dusunene kadar ovulasyon nedir bilmezdim. Uzun oldu biraz ama fikirlerinize ihtiyacim var.
Son düzenleme: