canim
canim once dogru duzgun bir merkezde rahim filmi cektir. nerde oturuyosun bilmiyorum ama kartal umut ta fatih birol var orasi gayet guzel ben orada laproskopi oldum dr dan cok memnun kaldim.once tuplerinin durumuna bakilsin sonra dr gerek gorurse histeroskopi yapar orada hersey belli olur. lutfen tup bebek merkezlerine gitme bu yollarda alti yil im gecti ben cok hata yaptim ama allaha sukur 16 haftalik hamileyim su an dogal yolla.
banada tupun kapali rahmin yapisik neler demediler enson fatih birol da laproskopi oldim ve tuplerim acik cikti sonra dogal yolla hamile kaldim koskoca alti yil neler yasadim. dr cok onemli esinde problem yokmus sendede yumurta oluyosa hamile kalman an meswlesi. ama tup ve rahim onemli. tup bebek merkezleri tup bebek yap diye seni kisir ilan ederler tonla para verirsin sonuc sifir sakin ben yanndim baskalri yanmasin. iki tup iki asilama yaprirdim negatifdi. hic guvwnmiyorum bu tup bebek meekezlerine. umut tup bebek berbat bir yer zaten.neyse iyileride var tabiki. sen duzgun bir dr bul once rahim filmi sonra histeroskopi yaptir hic korkma anestezi alcan bisey hissetmicen aksama cikarsin hastaneden.cok kolay bir operasyon.tez zamanda anne olman dilegiyle...