Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anllamazsan arkadaşım ne gibi sorunlar söyleyebilirmisinbenimde tersmiş bebek olmasına engel değil dedi doktorum ama ben hala hamile kalamadım başka sorunlardan
eşimde varikosel var sperm hızı düşükyanlış anllamazsan arkadaşım ne gibi sorunlar söyleyebilirmisin
vajinal muaynede görüyo doktorrahim ters olup olmadığı normal jinekolojik muayenede belli oluyor mu?yoksa rahim filmiyle mi belli oluyor
benimde aynı sorunlar var ama biz vsrikosel ameliyatı geçirdik ama size hiç tavsisiye etmem ameliyatı biz pişman olduk iş işten geçti agustos72 tedaviyle 1 oğlum oldu zaman geçirmeden tedavi ol çok geçmiş olsuneşimde varikosel var sperm hızı düşük
ameliyatı düşünmüyoruz zaten hiç olumlu yorum okumadım. tedaviye devam ediyoruz zaten, oğlun nasıl oldu tüp bebekmibenimde aynı sorunlar var ama biz vsrikosel ameliyatı geçirdik ama size hiç tavsisiye etmem ameliyatı biz pişman olduk iş işten geçti agustos72 tedaviyle 1 oğlum oldu zaman geçirmeden tedavi ol çok geçmiş olsun
iyi tüp bebek benim dediyim belki kendiliyinden olur neden rahim ters diyemi olmuyor belki bilgisi olan vardır bu konuda diye sordumameliyatı düşünmüyoruz zaten hiç olumlu yorum okumadım. tedaviye devam ediyoruz zaten, oğlun nasıl oldu tüp bebekmi
oğlun olduğuna göre niye ters rahimle bebk olurmu diye sordun
2.yimi istiyosun şimdi, ters rahim insanlaın sağlak ve solak olması kadar normal dedmişti doktoriyi tüp bebek benim dediyim belki kendiliyinden olur neden rahim ters diyemi olmuyor belki bilgisi olan vardır bu konuda diye sordum