• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimi ters olanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde tersmiş bebek olmasına engel değil dedi doktorum ama ben hala hamile kalamadım başka sorunlardan

banada dr söyledi bebek olmasına engel deyil diye ama 18 yıldır olnadadı kendiliyinden tedaviyle 1 oğlum oldu. bu rahim tersliyi kafamı çok karıştırıyor acaba ters diyemi olmuyor illa tedavimi lazım.

rahim ters olup olmadığı normal jinekolojik muayenede belli oluyor mu?yoksa rahim filmiyle mi belli oluyor

eşimde varikosel var sperm hızı düşük
benimde aynı sorunlar var ama biz vsrikosel ameliyatı geçirdik ama size hiç tavsisiye etmem ameliyatı biz pişman olduk iş işten geçti agustos72 tedaviyle 1 oğlum oldu zaman geçirmeden tedavi ol çok geçmiş olsun

benimde aynı sorunlar var ama biz vsrikosel ameliyatı geçirdik ama size hiç tavsisiye etmem ameliyatı biz pişman olduk iş işten geçti agustos72 tedaviyle 1 oğlum oldu zaman geçirmeden tedavi ol çok geçmiş olsun
ameliyatı düşünmüyoruz zaten hiç olumlu yorum okumadım. tedaviye devam ediyoruz zaten, oğlun nasıl oldu tüp bebekmi
oğlun olduğuna göre niye ters rahimle bebk olurmu diye sordun

ameliyatı düşünmüyoruz zaten hiç olumlu yorum okumadım. tedaviye devam ediyoruz zaten, oğlun nasıl oldu tüp bebekmi
oğlun olduğuna göre niye ters rahimle bebk olurmu diye sordun
iyi tüp bebek benim dediyim belki kendiliyinden olur neden rahim ters diyemi olmuyor belki bilgisi olan vardır bu konuda diye sordum

iyi tüp bebek benim dediyim belki kendiliyinden olur neden rahim ters diyemi olmuyor belki bilgisi olan vardır bu konuda diye sordum
2.yimi istiyosun şimdi, ters rahim insanlaın sağlak ve solak olması kadar normal dedmişti doktor

Back