- 15 Ağustos 2020
- 160
- 34
- 48
- 31
- Konu Sahibi Minnoskedi5
Arkadaşlar rahım fılmı normal olup, histeroskopi de rahım ıcı anormallikle karsılasan oldu mu, yada böyle birşey mümkün mü??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahım fılmı net bısey soylemıyo kı. Cogu detay gozden kacar. Hısteroskopıde tum sorunlar perdeler yapısıklıklar kalınlasmalar ıncelmeler gorunur. Benım rahım sorunm rahım fılmınde degıl 4 d ulrtasonda gorundu. Hısteroskopı amelıyatında da bı kac yapısıklık farkettı actı. Seklını duzelttı buyuttuler rahmı. engebelı gb kalınlasma vardı tuplere gıden yolda tepe gibi olmus onu yaktı aldı mısal baya bı acıldı. Rahım fılmınde anca seklı bozuk gaaaalıbaa dedıler saka gb. Galıba.Arkadaşlar rahım fılmı normal olup, histeroskopi de rahım ıcı anormallikle karsılasan oldu mu, yada böyle birşey mümkün mü??
rahım fılmı net bısey soylemıyo kı. Cogu detay gozden kacar. Hısteroskopıde tum sorunlar perdeler yapısıklıklar kalınlasmalar ıncelmeler gorunur. Benım rahım sorunm rahım fılmınde degıl 4 d ulrtasonda gorundu. Hısteroskopı amelıyatında da bı kac yapısıklık farkettı actı. Seklını duzelttı buyuttuler rahmı. engebelı gb kalınlasma vardı tuplere gıden yolda tepe gibi olmus onu yaktı aldı mısal baya bı acıldı. Rahım fılmınde anca seklı bozuk gaaaalıbaa dedıler saka gb. Galıba.
dusuklerın sebebı bu denmedı. Ama bu erken doguma yol acardı dendi.Düşük yasadınız mı pekı hiç bu sorunlardan dolayı.
Tüm bu işlemlerle birlikte histeroskobi zor muydu ben de olacağım aşırı korkum varrahım fılmı net bısey soylemıyo kı. Cogu detay gozden kacar. Hısteroskopıde tum sorunlar perdeler yapısıklıklar kalınlasmalar ıncelmeler gorunur. Benım rahım sorunm rahım fılmınde degıl 4 d ulrtasonda gorundu. Hısteroskopı amelıyatında da bı kac yapısıklık farkettı actı. Seklını duzelttı buyuttuler rahmı. engebelı gb kalınlasma vardı tuplere gıden yolda tepe gibi olmus onu yaktı aldı mısal baya bı acıldı. Rahım fılmınde anca seklı bozuk gaaaalıbaa dedıler saka gb. Galıba.
yok canım uyandıgımda sadece üsüdüm cok net hatirliyorum sicak hava verdiler:)) agri kesici oldugundan serumda agrim olmadi ..detaylica anlatayim . Ameliyat oncesi ac gittim. Bana rahim agzi acilsin diye bi saat kadar onceden ilac verildi yuttum. Lagman yapildi ve sonda takildi. Sanrim ameliyattan daha zor olan bu ydu benim icin. 2 saat uzaklıkta bi hastanede oldugumdan yol gitmemem icin rahat olmam icin 1 gun hastanede yattim iyi ki de yatmisim. Beyaz corba verdiler hic narkoz sonrasi kabizlik sindirim bozuklugu falan yasamadim bu benim icin iyi bisey evde olsam baska seyler yerdimmm.. Regl agrisi benim 2. gun kivrandirir. Herkes regl agrisi diyince oyle bisey bekledim degildi. Sadece rahimde bisey yapmislar bi hassasiyet yani. O da ilacla zaten bastiriliyor. Sizlama falan yok. 3 4 gun kanamali bi kac gun de lekelenmeli gecti. Cok yogun da olmadim. Antibiyotik falan kullandirdi enfeksiyon riskine karsi. 1 ay sonra da kontrole gittim:)) korkma hic genel anestezide uyudun uyandin oluyor:))Tüm bu işlemlerle birlikte histeroskobi zor muydu ben de olacağım aşırı korkum var
Sonda ve lavman diye birsey demediler bana o herkeste yapılıyor muyok canım uyandıgımda sadece üsüdüm cok net hatirliyorum sicak hava verdiler:)) agri kesici oldugundan serumda agrim olmadi ..detaylica anlatayim . Ameliyat oncesi ac gittim. Bana rahim agzi acilsin diye bi saat kadar onceden ilac verildi yuttum. Lagman yapildi ve sonda takildi. Sanrim ameliyattan daha zor olan bu ydu benim icin. 2 saat uzaklıkta bi hastanede oldugumdan yol gitmemem icin rahat olmam icin 1 gun hastanede yattim iyi ki de yatmisim. Beyaz corba verdiler hic narkoz sonrasi kabizlik sindirim bozuklugu falan yasamadim bu benim icin iyi bisey evde olsam baska seyler yerdimmm.. Regl agrisi benim 2. gun kivrandirir. Herkes regl agrisi diyince oyle bisey bekledim degildi. Sadece rahimde bisey yapmislar bi hassasiyet yani. O da ilacla zaten bastiriliyor. Sizlama falan yok. 3 4 gun kanamali bi kac gun de lekelenmeli gecti. Cok yogun da olmadim. Antibiyotik falan kullandirdi enfeksiyon riskine karsi. 1 ay sonra da kontrole gittim:)) korkma hic genel anestezide uyudun uyandin oluyor:))
Bana da demedılerdı damar yolu actılar geldıler onu da yaptılar. Ne bılıym. Sorarsın :)Sonda ve lavman diye birsey demediler bana o herkeste yapılıyor mu
Mecbur ne derlerse yaptıracağız artıkBana da demedılerdı damar yolu actılar geldıler onu da yaptılar. Ne bılıym. Sorarsın :)
yok kotu bısey oldugundan demedım amelıyattan daha kotu demek ıstedım yanıı amelıyattan korkma cok rahat olup kurtulup cıkıcaksın ınsallah anlamında:)Mecbur ne derlerse yaptıracağız artık![]()
İnşallah bir olsaydım daha yumurta toplama olacakyok kotu bısey oldugundan demedım amelıyattan daha kotu demek ıstedım yanıı amelıyattan korkma cok rahat olup kurtulup cıkıcaksın ınsallah anlamında:)
allah yardımcın olsun. Benımkı rahım anomalı duzeltmeydı. Bı sorun yoksa sende sadece bakarlar kontrol gb. Belkı ıslem bıle olmaz.İnşallah bir olsaydım daha yumurta toplama olacak
Bir sorun olduğunu zannetmiyorum ben doktor da kesin yapalım demedi bize bıraktı ikinci deneme olumsuz olursa yaparız dedi bizde yaptıralım dedik. Aynı zamanda rahme çizik atılacakallah yardımcın olsun. Benımkı rahım anomalı duzeltmeydı. Bı sorun yoksa sende sadece bakarlar kontrol gb. Belkı ıslem bıle olmaz.
Bende pazartesi olacağım ameliyat. Şimdi araştırırken denk geldim. İnşallah lagman ve sonda takmazlar yaBir sorun olduğunu zannetmiyorum ben doktor da kesin yapalım demedi bize bıraktı ikinci deneme olumsuz olursa yaparız dedi bizde yaptıralım dedik. Aynı zamanda rahme çizik atılacak
Yok ya çok kolaymış yani ben aşırı korkuyordum sonrasında ağrım bile olmadı çok şaşırdımBende pazartesi olacağım ameliyat. Şimdi araştırırken denk geldim. İnşallah lagman ve sonda takmazlar ya![]()
Yok mu sonda filanYok ya çok kolaymış yani ben aşırı korkuyordum sonrasında ağrım bile olmadı çok şaşırdım
Yok sonda takılmıyor sadece anestezi 15 20 dakika sürüyor ve hiç ağrın olmuyor bende çok tedirgindimYok mu sonda filan