Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn teşekkür ederimRahme sülük taktirildigini ilk defa duyuyorum inşallah her şey gönlünüze göre olur
nasıl yani, baya rahminizin içine sülük mü koydurdunuz?Arkadaşlar aranizda rahim sülüğu taktirip sonrasinda o kanamadan dolayi adet geçilmesi yaşadınız mi adetim gecikti bayagi hamilemiyim diye tesirgin oldum
Evet tedavi amaçlinasıl yani, baya rahminizin içine sülük mü koydurdunuz?
Ee ne kadar durdu sülük oradaEvet tedavi amaçli
10 dakikaEe ne kadar durdu sülük orada
Bir sakıncasi yok hatta çoğu derde deva böylelikle hamile kalan cok kadin varEnfeksiyon sebebi yapmayın böyle şeyler
Sizde yaptirdiniz miSülük bütün dolaşımı açan kan sulandırıcı enzimler salgiliyor. Çok faydası olur
Hayır ama çok isterim. Bı arkadaşım mastit oldu. Memesine yapıldı hemen düzeldi. İlaçsızSizde yaptirdiniz mi
Evett ben varim 6 gun geciktiArkadaşlar aranizda rahim sülüğu taktirip sonrasinda o kanamadan dolayi adet geçilmesi yaşadınız mi adetim gecikti bayagi hamilemiyim diye tesirgin oldum
Benim 15 gun gectikti hala olmadim. Bu arada sülükten sonra lekelenme kac gün sürmüştüEvett ben varim 6 gun gecikti