Rahime İğne Batar Gibi Acı

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar Dünden Beri Rahime Sanki iğne batar gibi bir acı hissediyorum 20 sn Felan sürüyor ama gün içerisinde 2 defa felan oluyor..
=) biliyorum son zamanlarda Aşırı şikayetlerimiz Artıyor ama merak ettim konu açıp Sizlere Sorayım dedim :)

Aşırı Ağırlaştım ve Bebişin kafasını baya aşagıda hissediyorum
Lavabo Alaturka ve ne zaman çömelsem bir okadar baskı artıyor sizce ayrı bir çözüm yolu bulmam Gerekir mi ?

Bu kız da hemen konularıma cvp yazıuor diyeceksin :) ama peşisıra aynı şeyleri yaşıyoruz.Benim de ince sızı gibi ağrı tek tük oluyo,artık yürürken genitsl bölgemde baskı var hissi,ayrıca adet olcam gibi ufak bi ağrı oluşuyo çömelip kalkmak işkence.

Genital bölgede baskıyı hissediorum yürürken hemde çatımın agrıdıgınıda bir yandan hissediorum ayrılıcak gibi..
birde bu çıktı Rahimimin içine biri dikiş atıyor sanki bişiler Batıyor.. bakalım ne cıkacak daha

son zamanlar banada o tarz bişiy oluyo.iğne batmasi değilde sanki rahmimde yara varmiş gibi aciyo.bu acinin ardindan karnimin biraz daha buyudugunu hiss ediyorum :) son aylarda baya zormuş yani

son zamanlar banada o tarz bişiy oluyo.iğne batmasi değilde sanki rahmimde yara varmiş gibi aciyo.bu acinin ardindan karnimin biraz daha buyudugunu hiss ediyorum :) son aylarda baya zormuş yani

Aynen ögle birtanem ya şikayetler kat ve kat artıyor allah yardımcımız olsun

Kızlaaarrrr no panic no panic.... Hepsi normal. Aynısını ben de yaşıyorum. Vişneliturtam kız sen alaturka tuvalete oturabiliyorsan helal olsun sana vallaha. Ben otursam kalkamam herhalde. Bence o tuvaleti kullanma artık çocuğu sıkıştıracaksın. Bir de büyük tuvaletini yaparken ıkınıyorsun ister istemez çocuk ta çıkıverecek bişey değil. :) şaka yapıyorum tabi ama bence iyi değil o tuvalet. Zorlarsın kendini.

Vişneliturtam ve Lalelale93, aşağıya hissettiğiniz batma ve baskıyı da içerdeki eşşek sıpası yapıyor. İdrar torbasına basınca ben yerimden zıplıyorum acıdan. Bazen çok yavaş hareket ediyor. Sen anlamıyorsun hareket ettiğini ve rahimde batma şeklinde algılıyorsun. Ben bazen hah şimdi çıkacak aşağıdan diyorum. O derece şiddetli hissediyorum yani. Keyfini çıkarın bu zamanların. Hepsi normal. 2 kere test ettim onayladım :)

Ya bu arada sizin doğum tarihleri git gide bana yaklaşıyo mu bana mı öyle geliyor? Sanki aramızda 3 hafta falan vardı şimdi 1 hafta varmış gibi duruyor neden acaba? Hadi ben 15 inde doğurmam sezeryan olacak. Muhtemelen temmuzun ilk 10 günü içinde falan olacak ben sat'a göre girdim doğum tarihini. Sizinki nasıl oldu da benim doğum tarihime yaklaştı. Vişneli turtam seninle aramızda 3 hafta falan var diye hatırlıyorum ben. Yanlış mı hatırlıyorum acaba?

hahaha :) haklisin abla ben kendi bir seyyar tuvalet alma vakti geldi ikinma problemim yok ama bir gun comelip kalkamamaktan korkuyorum ..
dogru soyluyorsun icerideki essek sipalari bisiler kurcaliyorlar rahim bir hos oluyor gidiklanma gibi igne batar gibi :)

ben ulttasondaki olcumu yaptim abla o yuzdendir :) sata gore agustos 10 cunku baya var

Benim bu seferki biraz daha muzur galiba hep kafa atıyor. Ben de sezeryan olmak istediğim için dur diyorum oradan çıkmayacağız. Başka yerden çıkacağız. Acele etme diyorum :)

Benim bu seferki biraz daha muzur galiba hep kafa atıyor. Ben de sezeryan olmak istediğim için dur diyorum oradan çıkmayacağız. Başka yerden çıkacağız. Acele etme diyorum :)

:) bende dusunuyorum bazen abla acaba sezeryan mi olsam die de sonradan vazgeciorum bizim kizce kafasini ceviriyor asiri derecede hissediyorum uylaniorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…