A aycabusra Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 7 0 36 4 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aycabusra #1 rahimdeki yarayı bitkisel yollar kullanarak tedavi edip yarayı geçiren var mı aranızda?
_NarCicegi_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 7.819 1.534 248 4 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aycabusra #2 aycabusra .!.: rahimdeki yarayı bitkisel yollar kullanarak tedavi edip yarayı geçiren var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... ilaç tedavisine başladık gecerse ilaçlarla yazarım
aycabusra .!.: rahimdeki yarayı bitkisel yollar kullanarak tedavi edip yarayı geçiren var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... ilaç tedavisine başladık gecerse ilaçlarla yazarım
A aycabusra Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 7 0 36 4 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aycabusra #3 bana da ilaç yazdı ama ilaçlarla tedaviye hiç rastlamadım araştırmalarımda ya dondurma ya da yakma yönteminden bahsediyor. Elma yağını kullanıp da azaltan birisi yazmış forumda
bana da ilaç yazdı ama ilaçlarla tedaviye hiç rastlamadım araştırmalarımda ya dondurma ya da yakma yönteminden bahsediyor. Elma yağını kullanıp da azaltan birisi yazmış forumda