ben oldum şu an hamileyim çok titizlik isteyen bir ameliyat sonrası çok rahat ben hemen kalkıp yürüdüm iç ağrı kesici iğne bile yapılmadı çok rahat geçirdim inşallah sende ameliyatını olur bebeğine kavuşursun
inşallah sorunsuz ve başarılı bir ameliyat geçirisin bundan sonra bebeğini sağlıcakla kucağna alırısn
büşracım çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yolundadır .bu sorunuda atlattınmı hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın inşallah .öptümm .
canım hadi geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür .iyi geçmeside çok güzel.ağrıların geçicektir canım daha yeni ameliyat oldun .inşallah bundan sonra sorun kalmadı gelsin bebiş .herşey onun için değilmi zaten bunca sıkıntı stres .allahım bütün olmuyanlara ve bizim gibi sıkıntılı dönemler geçirenlere sabır ve güç versin.öpüyorum seni kendine iyi bak tatlım..
kızlar ben ameliyat olalı 16gün oldu ama hala kanamam bitmedi arada karnımda çok ağrıyor acaba bunlar normalmi
arkadaşım ben yeni katılıyorum aranıza bende otuz temmuzda ameliyat oldum hala kasıklarım ağrıyo karnımın içide kanamam çok olmadı ilaç kullanıyorum inşallah düzeliriz
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?