• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimdeki septumdan dolay histeroskopi ameliyat olanlar bilgilerinize ihtiyacm var

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
Kızlar ben 3 bebeğimi kaybettim ilki 5haftalık düşük 2. ve 3. ise 10haftalık kalp atımları durdu kürtaj oldum son kürtajımda doktorum rahmimde septum olduğundan şüphelendi ve histeroskopi yaptı şüphesi doğru çıktı rahmim büük bir septumla ikiye bölünmüş ve rahmimin aşağı kısmı çok darmış bunun için histeroskopi ameliyatı olcam salı yada cuma günü aranızda bu ameliyatı olan varmı varsa ameliyat sonrası hamile kalıp doğum yapabildinizmi birde ameliyat sonrası ağrınız oldumu olduysa kaç gün oldu bilgi verirseniz çok sevinirim

ben oldum şu an hamileyim çok titizlik isteyen bir ameliyat sonrası çok rahat ben hemen kalkıp yürüdüm iç ağrı kesici iğne bile yapılmadı çok rahat geçirdim inşallah sende ameliyatını olur bebeğine kavuşursun

ben oldum şu an hamileyim çok titizlik isteyen bir ameliyat sonrası çok rahat ben hemen kalkıp yürüdüm iç ağrı kesici iğne bile yapılmadı çok rahat geçirdim inşallah sende ameliyatını olur bebeğine kavuşursun

Çok saol canım vediğin bilgiler için inşallah bende senin kadar rahat ve sorunsuz atlatırım ameliyatı

Ameliyat günüm belli oldu cuma günü saat 10da dua edin kızlar inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım

inşallah sorunsuz ve başarılı bir ameliyat geçirisin bundan sonra bebeğini sağlıcakla kucağna alırısn

Kızlar sabah ameliyat olcam uyku tutmadı lütfen benim için dua edin sorunsuz geçsin ameliyatım

Ben de 5 haftalık düşük yaptım rahimde septum varmış kürtajım zor olmuştu adetlerim de ağrılı oluyordu hsg çektirdim kesin olsun diye sptum alındı ağrı da olmadı geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
büşracım çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yolundadır .bu sorunuda atlattınmı hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın inşallah .öptümm .

büşracım çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yolundadır .bu sorunuda atlattınmı hayırlısıyla bebişine kavuşacaksın inşallah .öptümm .

Saol canım ameliyat oldum doktorum ameliyatın iyi geçtiğini söledi fakat ağrıalrım hala geçmedi kanamamda bitmedi hala gerçi doktorum rahim ağzınıda genişlettiğim için ağrılarının olması normal diyor ama geceleri uyuyamıyorum ağrıdan yarım satte bir uyanıyorum

canım hadi geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür .iyi geçmeside çok güzel.ağrıların geçicektir canım daha yeni ameliyat oldun .inşallah bundan sonra sorun kalmadı gelsin bebiş .herşey onun için değilmi zaten bunca sıkıntı stres .allahım bütün olmuyanlara ve bizim gibi sıkıntılı dönemler geçirenlere sabır ve güç versin.öpüyorum seni kendine iyi bak tatlım..

canım hadi geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür .iyi geçmeside çok güzel.ağrıların geçicektir canım daha yeni ameliyat oldun .inşallah bundan sonra sorun kalmadı gelsin bebiş .herşey onun için değilmi zaten bunca sıkıntı stres .allahım bütün olmuyanlara ve bizim gibi sıkıntılı dönemler geçirenlere sabır ve güç versin.öpüyorum seni kendine iyi bak tatlım..

Çok saol canım benim ağrılarım geçti çok şükür ama kanamam bitmedi belkide normaldir bilmiyorum.

kızlar ben ameliyat olalı 16gün oldu ama hala kanamam bitmedi arada karnımda çok ağrıyor acaba bunlar normalmi

kızlar ben ameliyat olalı 16gün oldu ama hala kanamam bitmedi arada karnımda çok ağrıyor acaba bunlar normalmi

arkadaşım ben yeni katılıyorum aranıza bende otuz temmuzda ameliyat oldum hala kasıklarım ağrıyo karnımın içide kanamam çok olmadı ilaç kullanıyorum inşallah düzeliriz
senağlama

büşra şuanda 5 aylık hamile kan pıhtılaşması topiğinden tanıyorum.affına sığınarak yazdım büşracığımolumunekankayizsmile
bende adet günümü bekliyorum ilk günü dr.u arıyacam ameliyat günü için.Allah hakkımızda hayırlısını versin

arkadaşım ben yeni katılıyorum aranıza bende otuz temmuzda ameliyat oldum hala kasıklarım ağrıyo karnımın içide kanamam çok olmadı ilaç kullanıyorum inşallah düzeliriz
senağlama

canım geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?
ben de bu yüzden histereskopi oldum ama perde alınamadı rahim duvarı yeteri kadar incelmediğinden. şimdi laparaskopi olmalıyım dahası polipte gözlendi bende onlarda alınacak. histereskopide bulunan bazı polipler alındı. allah hepimizin yardımcısı olsun

Back