• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde zedelenme olup hamile kalan varmi???

Kubraask2012

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
14
4
16
31
Kizlar bende spiral vardi maalesef rahime yapismis hicbir yontemle cikaramadilar laparoskopi amaliyatla aldilar amaliyataan once rahime cok yapidtigi icin rahime alma durumlari vardi imza atip girdim amaliyat 26 yasindayim and sukur ole birsey olmadi sadece zedelenme var dedi Dr 2 sene kesinlikle cocuk yasak agir kaldirmak yasak bole bir duydum yasayip hamile kalan varmi aranizda herkez cok did diyor ne olur bole bir durum yasaynlar cvp verin

Gecmis olsun,okurken tuylerim diken diken oldu.Basima gelmedi, spiralde hic kullanmadim . ..hep bu tur seyler ya olursa diye korktum.Mesajinizi gorenler cevaplayacaktir burada, doktor 2 yil sure verdigine gore sonrasinda problem olmaz herhalde.

Gecmis olsun,okurken tuylerim diken diken oldu.Basima gelmedi, spiralde hic kullanmadim . ..hep bu tur seyler ya olursa diye korktum.Mesajinizi gorenler cevaplayacaktir burada, doktor 2 yil sure verdigine gore sonrasinda problem olmaz herhalde.
Mesajını yeni gördüm canım şifremi unutmuştum kusura bakma çok teşekkür ederm dönüş yaptığın için senden başka yazan olmamiss😂 bu arada hala bebeğim olmadi 😔

Şükür 1 tane kızım var 7 yaşında Rabbim hiç olmayanlara versin ama kızımın bir kardeşi olsun çok isterim

Denemeye başladınız mı ki olmadı diyosunuz. Bence bir yıl daha denemeyin. Allah korusun düşük falan olur. Doktorun bir bildiği vardır 2 yıl bekle derken.

Şükür 1 tane kızım var 7 yaşında Rabbim hiç olmayanlara versin ama kızımın bir kardeşi olsun çok isterim
Evet canım 2018 de olmuştum amaliyati formu yazdm tarih 2019 bakalım yaninyaklastik 2 seneye ama işin açığı denedik ama olmuyor birde en son kontrolünde polikistik over cıktı

Evet canım 2018 de olmuştum amaliyati formu yazdm tarih 2019 bakalım yaninyaklastik 2 seneye ama işin açığı denedik ama olmuyor birde en son kontrolünde polikistik over cıktı
Belki bu sebebtende olmuyor olabilir ama benim sürekli o zedelenme olan yer ağrıyor en ufacık yorulduğunda bile sol bacağıma vuruyor ağrısı doktor rahim filmi istedi ama çok korkuyorum gidip cektirmeye

Back