• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde yirtilma

diamond83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
37
15
98
İstanbul
Selam kizlar...

Ben suan 8 haftalik hamileyim. Cumartesi günü sabah wc de cok cok hafif pembemsi kanamam vardi sirf selpakta görüldü. Bende aksam doktora gittim. Bebek ve kese hersey cok iyiymis, kalbide cok güzel atiyordu:) ama rahimde yirtilma olmus kanama ondanmis. Bana progestan verdi günde üc defa alicam. Bide dinlen dedi ama benim 26 aylik kizim var cok yaramaz, yani istedigim kadarda dinlenemiyorum.

Simdi ben asil rahimdeki yirtiktan cok korktum. Aranizda böyle bisey yasayan oldumu acaba? Olduysa nasil sonuclandi?

Ben kizima dört sene ugrastim hamile kalmaya, simdide bir seneden fazla ugrastim ikinci bebegime, ve kaybetmekten cok korkuyorum.

Cumartesinden beri moralim cok bozuk bu kizimada yansiyor ve cok üzülüyorum. Bugün kendi doktoruma gittim, hersey yolunda görünüyor dedi ama ilaca bebek üc bucuk aylik olana kadar devam edicez dedi...

Lütfen kizlar bana akil fikir verin, ayni durumu yasayanlarda sonucu cok merak ediyorum...

Simdiden tsk ederim...

Cnm eltimi sakir sakir kanamasi oldu 2 kere... masallah bebegi sıkı sıkı tutndu annesine ve suan 32 haftalik oldu inşallah kucağına alacak .yani rabbim istedikten sonra olur tutunur sana insallah kucagina alirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back