birkaç yıl önce benim de dondurma işlemi yapılmıştı canım,
çok basit bir işlem, hafif soğukluk hissettim ben, çok iyi hatırlamıyorum ama fitil ve ilaç da vermişti tedavi devam ederken sanırım,
dondurma işleminden sonra sağlığıma kavuştum çok şükür
birkaç yıl önce benim de dondurma işlemi yapılmıştı canım,
çok basit bir işlem, hafif soğukluk hissettim ben, çok iyi hatırlamıyorum ama fitil ve ilaç da vermişti tedavi devam ederken sanırım,
dondurma işleminden sonra sağlığıma kavuştum çok şükür
teşekkür ederim yalnız bişey sorucam işlemden sonra bir ay ilişki yasağımı konuyor.biz bu ay bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyorduk.ondan merak ettim
teşekkür ederim yalnız bişey sorucam işlemden sonra bir ay ilişki yasağımı konuyor.biz bu ay bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyorduk.ondan merak ettim
zaten bebekten önce rutin kontrolleri yaptırıp öyle hamile kalırım dedim. iyide olmuş yara olduğunu öğrenmiş oldum.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
zaten bebekten önce rutin kontrolleri yaptırıp öyle hamile kalırım dedim. iyide olmuş yara olduğunu öğrenmiş oldum.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Merhaba. ben de bebek öncesi rutin kontrol için dr a gittim. çok şükür tahliller temiz çıktı (göğüste kist var onu tedavi ediyorum)
ve Dr um dediki rahim ağzında yara varmış fakat bu yara doğuştanmış. başka bi Dr a gittiğimde o Dr un "aaa rahminde yara var daha önce nasıl farketmemiş hemen yakalım ya da donduralım falan derse o Dr a teşekkür et ve konuyu bildiğini fakat yaktırmak istemiyorum de " dedi. çünkü doğuştan olduğu için vücut onunla özdeşmiştir dedi.