• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde yara

Benim de rahim ağzında yara olmuş. Düzensiz ve sık kanamalarım oluyordu. Smear testi alındı sonuç temiz çıkınca doğum kontrol hapı yazdı doktorum. 3 gündür kullanıyorum henüz.

Benim de rahim ağzında yara olmuş. Düzensiz ve sık kanamalarım oluyordu. Smear testi alındı sonuç temiz çıkınca doğum kontrol hapı yazdı doktorum. 3 gündür kullanıyorum henüz.
Benim de bazen ilişkiden sonra kanamam oluyordu. Doktor yara var dedi. Başka bi doktor hayır yara yok dedi. Benim anlamadığım yaraya neden müdahele etmiyorlar? Kendiliğinden düzeliyor diye mi acaba yakma ve dondurma gibi işlemler var doktora sordum o derecede değil dedi yolladı smear testim de negatif. Kafam karışık

Benim de bazen ilişkiden sonra kanamam oluyordu. Doktor yara var dedi. Başka bi doktor hayır yara yok dedi. Benim anlamadığım yaraya neden müdahele etmiyorlar? Kendiliğinden düzeliyor diye mi acaba yakma ve dondurma gibi işlemler var doktora sordum o derecede değil dedi yolladı smear testim de negatif. Kafam karışık
Önce ilaç tedavisi uygulanıyor. Geçmezse yakma işlemi yapılıyor. Size ilaç da mı vermediler 🤔

Arkdsmda olmustu yara, her iliskiden sonra kanamasi oluyodu baya geliyodu hemde kanaması. Doktor ilac tedavisi önerdi, kullandı gitti yara kendiliginden. Simdi 5 aylık hamile 😌

Arkdsmda olmustu yara, her iliskiden sonra kanamasi oluyodu baya geliyodu hemde kanaması. Doktor ilac tedavisi önerdi, kullandı gitti yara kendiliginden. Simdi 5 aylık hamile 😌
Acaba ne ilacı verdi ya. Bana neden ilac vermedi. Ancak bende oluşup kendiliğinden kayboluyor tekrar olusuyor galiba cunku bi gidiyorum yara yok deniyor bi gidiyorum yara var deniyor ama nedense hicbisey yapmıyorlar kendi haline bırakıyorlar ben de anlamadım

Yok bana bisey vermedi ya önemsiz dedi gecistirdi kanamam oluyor ilişkiden sonra diyorum oralı bile olmuyor doktor bende anlamadım.
Şikayetleriniz devam ederse başka doktora da gidin. Rahim ağzındaki yarayı önemsiyorlar genelde ama sizin ki çok küçük belki de

Back
X