Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Juventass #1 arkdaslar merhaba, rahminde yara olan var mi? Teshis nasil koyuluyor? Sadece muayene ile mi? Ve belirtileri neler olabilir bunun? Ve tabi tedavisi illa yaktirmak mi gerekiyor?
arkdaslar merhaba, rahminde yara olan var mi? Teshis nasil koyuluyor? Sadece muayene ile mi? Ve belirtileri neler olabilir bunun? Ve tabi tedavisi illa yaktirmak mi gerekiyor?
hosbess Guru Kayıtlı Üye 28 Şubat 2013 1.144 1.239 333 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Juventass #2 Muhakkak smear baktırmak gerekiyor yar şüphesi olduğunda
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Juventass #3 hosbess .!.: Muhakkak smear baktırmak gerekiyor yar şüphesi olduğunda Genişletmek için tıkla... Smear temiz cikiyor ama hep. Bir de ben daha icerideki yaralardan bahsediyorum aslinda, rahim agzinda degil.
hosbess .!.: Muhakkak smear baktırmak gerekiyor yar şüphesi olduğunda Genişletmek için tıkla... Smear temiz cikiyor ama hep. Bir de ben daha icerideki yaralardan bahsediyorum aslinda, rahim agzinda degil.
hosbess Guru Kayıtlı Üye 28 Şubat 2013 1.144 1.239 333 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Juventass #4 Daha içerdeki yaralar neyi kastettin yine rahim ağzından başlayacak illaki ve ileri safhada içeri doğru ilerleyecek
Daha içerdeki yaralar neyi kastettin yine rahim ağzından başlayacak illaki ve ileri safhada içeri doğru ilerleyecek
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Juventass #5 hosbess .!.: Daha içerdeki yaralar neyi kastettin yine rahim ağzından başlayacak illaki ve ileri safhada içeri doğru ilerleyecek Genişletmek için tıkla... Yani direk rahmin icinde olusmasi mumkun degil mi? Illa ki rahim agzindan mi baslamasi gerekiyor? Yani bilmedigim icin soruyorum, yanlis anlamayin
hosbess .!.: Daha içerdeki yaralar neyi kastettin yine rahim ağzından başlayacak illaki ve ileri safhada içeri doğru ilerleyecek Genişletmek için tıkla... Yani direk rahmin icinde olusmasi mumkun degil mi? Illa ki rahim agzindan mi baslamasi gerekiyor? Yani bilmedigim icin soruyorum, yanlis anlamayin