• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde yara ile ilgisi bilgisi olan

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
296
37
Ankara
ilişki sonrası vajinamda yanma ve kızarıklık oluştu .doğum kontrol hapını yeni bıraktım ve 2,5 aylık evliyim .kaşıntı çok az vardı akıntım normal enfeksiyon die düşündüm daha temzi bakmaya çalıştım .doktora gitim yara var dedi ilk alltan muayenemdi ve çok zordu .dondurcaz dedi. zararlımı dondurulması sonuçlarım henüz çıkmadı simir kan idrar testi sonuçlarını bekliyorum .ama belki tahriş oldu die düşünüyorum hala yara neden olur yada kendiliiğinden geçermi.ilişki sonrası neler yapmam gerek nasıl temizlenebilirim ben hep yıkadım oda kötüymüş .vajina jeli kullanan varmı yada ne yapabilirm temizlik için enfeksiyon kapmamamk için.teşekkürler

Canım yarayı elletme.Bende doğum kontrol hapı kullanıyordum ve yıllar içinde bir iki kere tekrarladı.Doktorum doğum kontrol hapının hassaşlaştırıp yaptığını söyledi ve doğum yapmayanlarda doğum kanalını daralttığı için yakma ya da dondurma yapmıyorlar.Antibiyotikle geçiyor.Doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri bende tekrarlamadı tamammen kapandı.HAmilleliğimde de çıkmadı o yüzden bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim.

çokkötü bi doktora denk geldim .aylar önce gittiğimde yara var dedi ilaç fitil verdi kontrole gel dedi gitim bakmama gerek bile yok yara geçmez dondurcaz dedi.yeni evliyim ama benim şikayetim yok ki dedim akıntım normal kaşıntı yanma hiç bişiy yok .geçmez diyorum ya dedi çok için rahat edicek se yat bakım dedi bende gerek yok diyip kızıp çıktım o kadar kabaydıki.enfeksiyon belirtileri yara belirtileri nelerdir .yada donduran varmı

çokkötü bi doktora denk geldim .aylar önce gittiğimde yara var dedi ilaç fitil verdi kontrole gel dedi gitim bakmama gerek bile yok yara geçmez dondurcaz dedi.yeni evliyim ama benim şikayetim yok ki dedim akıntım normal kaşıntı yanma hiç bişiy yok .geçmez diyorum ya dedi çok için rahat edicek se yat bakım dedi bende gerek yok diyip kızıp çıktım o kadar kabaydıki.enfeksiyon belirtileri yara belirtileri nelerdir .yada donduran varmı

benimde rahim ağzımda yara var..dr lar yara bakma gereği bile duymuyolar..bu bende de çok oldu..ilgilenmek istemiyolar..hatta yara mı aman boşver yara önemli değil havasında davranıyolar..
en son gittiğim dr a rahim ağzımda yara var dondurup yakılması gerekiyormuş sanırım dedim..tamam bi bakayım ben dedi..baktı..yaran küçük dedi...eğer dondurma yada yakma yaparsak hamileliği biraz ertelemen lazım dedi..(ben hamile kalmak için tedavi görüyorum da)..bende yaptırmadım hiçbişey..sadece takip ederiz arada dedi..
bende belirtileri kasık ağrısı,karın ağrısı,bazen de garip kanamalar..

Canım doktorunu değiştir benim Ankarad ki doktorumda burda ki doktorumda yarayı sürekli takip ederlerdi ki ettilerde şu an hamileyim ve yaramla alakalı bir problemim yok.Yara önemsenmiycek bir şey değik çünkü ilerledikçe iltihaplanması ve rahmi kaplaması mümkün.Tedavi ile kontrol altına alınıyor.Daha öncede yazdığım gibi benim iki doktorumda doğum yapmamış olduğum için yanma ya da donma işlemini tavsiye etmediler çünkü doğum kanalını daraltıığını söylediler.Benim sana tavsiyem işinin uzmanı bir doktor araştırman canım.Geçmiş olsun.

ilişki sonrası vajinamda yanma ve kızarıklık oluştu .doğum kontrol hapını yeni bıraktım ve 2,5 aylık evliyim .kaşıntı çok az vardı akıntım normal enfeksiyon die düşündüm daha temzi bakmaya çalıştım .doktora gitim yara var dedi ilk alltan muayenemdi ve çok zordu .dondurcaz dedi. zararlımı dondurulması sonuçlarım henüz çıkmadı simir kan idrar testi sonuçlarını bekliyorum .ama belki tahriş oldu die düşünüyorum hala yara neden olur yada kendiliiğinden geçermi.ilişki sonrası neler yapmam gerek nasıl temizlenebilirim ben hep yıkadım oda kötüymüş .vajina jeli kullanan varmı yada ne yapabilirm temizlik için enfeksiyon kapmamamk için.teşekkürler
selam bnde yeni evliyim bende de baska problem var smeer yaptırdım yara var dondurcaz dedi ama ben güvenmedim doktora baska doktora gttim iyikide gtmişim tertemizmiş sonucum ben derim ki sen baska bi doktora daha git sonuclarınla beraber.

selamm bende de yara war malesef sprial taktırmaya gidince öğrendim we takmadılar
yenide doğum yaptım 4 aylık bebeğim war hamile kalmaktan korkuyorum bir an önce taktırmak istiyorum ama yara warken takarlarmı bilmiyorum yaktırmayada cesaretim yok açıkcası..:(

selamm bende de yara war malesef sprial taktırmaya gidince öğrendim we takmadılar
yenide doğum yaptım 4 aylık bebeğim war hamile kalmaktan korkuyorum bir an önce taktırmak istiyorum ama yara warken takarlarmı bilmiyorum yaktırmayada cesaretim yok açıkcası..:(

yakma degilde dondurma yöntemi ni tavsiye ediyorlar yakmada tekrarlama olasılıgı yüksek birde baska doktora git banada dedi ama yokmuş

yaktırmak veya dondurmak acıtmıyomuş 2 - 3 dk bişiymiş cesaretli ol sadece rahmi küçültüyomuş .doğum yaptıysan no preoblem .ben doğum yapana kadar elletmicem.yaranın size ne gibi şikayet yapıyo rahatsz edicisi ne ilişkide sorun yaşıyomusuınuz

Back