Rahimde yapişiklik

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.847
3.427
83
Arkadaşlar merhaba. Çok üzgün bir ruh haliyle yaziyorum şu an. Ben 1 mayisda 17 haftalik bebeklerimi kaybettim. 26 nisanda kese delindi acil serklaj zamani ve enfeksiyon geçti. 1 mayisda da çok fazla enfeksiyon kapdim. Trajik bir şekilde kaybettim. Allahin kismeti. Her halimize şukur. Benim 1 haziranda çok çok az adetim geldi. Hatta lekelenme gibi. 16 hazirandan duphaston kullandim sonraki adetim normal olsun diye ama adet sokturucuyle bile adrtim çok az leke gibi geliyor. Ilaç 25 haziranda bitdi. Adet sokturucu bile adetimi sokturemiyorsa aklima asherman sendromu, kurtaj sonrasi rahim içi yapişiklik geliyor. Doktoruma yazdim daha geri donmedi bana. Lutfen kurtaj sonrasi adeti benimki gibi lekelenme gibi olan varsa, dufastonla adeyi geç sokulen varsa biraz umut olun(

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Gebeligi kürtajla mi sonlandirdilar yoksa normal doğum,düşük vs gibi mi?Yapisikligi öğrenmenin tek yolu hsg yani ilaçlı rahim filmi diye biliyorum yanıltmak istemem

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Gebeligi kürtajla mi sonlandirdilar yoksa normal doğum,düşük vs gibi mi?Yapisikligi öğrenmenin tek yolu hsg yani ilaçlı rahim filmi diye biliyorum yanıltmak istemem
Aslinda kendim dogurdum. Hatta suni sanci bile verilmedi aciyla gittik zaten hastaneye. Dikisi de anestezisiz acil olarak soktuler. Yani acidan şoka girecekdim. Sonra narkozla iceriyi temizlemiş doktor. Bize kurtaj yapmadim sadece iceriyi sildjm dedi. Ama yine de tamamen enfeksiyon kapmişdi rahim bebekleri kurtaj etmese de iceriyi temizlemek için işlem uygulandi. Evet rahim filmi duydum bende ama doktorum oncesinde adetin duzelmezse dogum kontrol hapi vericem denisdi. Rahim filmi de onermese bile ilk normal adet sonrasi yaptiricam

Normal doğum ve sonrası içerisinin temizlenmesi çok olumlu bişey aslında.İceriye ne kadar az mudahele o kadar iyi kanımca.Bence de beklemeye gerek yok rahim filmini çektirin içiniz rahat etsin.Ayni gün cikio zaten.Doktor da hemen değerlendirir.Agrisiz,acısız bı işlem.

Evet canim 6 aylik evliyken yaptirmjşdim. Hem agrili bile olsa yaşadigim agrilar beni korkusuz biri haline çevirdi. O yuzden inan hiç korkmam agri da olsa. Yarin doktorla gorusucez bjze yer olsa bakalim ne diycek. Cevabiniz onerileriniz için çok teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…