• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahimde ur var ne yapmalıyım

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
merhaba adet olamama şikayetiyle doktora gittim spiral yara yapmış dedi spirali çıkarttı yarayı 1 ay sonra yaktı 1 ay sonra kanamalarım çok arttı 10 günde bir 10 gün adet olmaya başladım yaram geçmedimi acaba diye yine doktora gittim rahimde 1.5 cmlik ur var dedi kızım 4.5 yaşında başka çocuk 7 yaşından önce düşünmüyordum okuduğum şeylerden de sadece ameliyatla geçiceğini anladım acaba hamile kalmayı denesem sezeryanda alınır mı aldıran varsa tecrübelerini yazabilir mi

merhaba adet olamama şikayetiyle doktora gittim spiral yara yapmış dedi spirali çıkarttı yarayı 1 ay sonra yaktı 1 ay sonra kanamalarım çok arttı 10 günde bir 10 gün adet olmaya başladım yaram geçmedimi acaba diye yine doktora gittim rahimde 1.5 cmlik ur var dedi kızım 4.5 yaşında başka çocuk 7 yaşından önce düşünmüyordum okuduğum şeylerden de sadece ameliyatla geçiceğini anladım acaba hamile kalmayı denesem sezeryanda alınır mı aldıran varsa tecrübelerini yazabilir mi

rahmin sağlığına kavuşmadan gebe kalman zararlı olmazmı cnm önce tedavini olsan sen tekrar ameliyat olmamak için sanırım hamilelik düşünüyorsun.başka bir dr.a daha görünüp bu fikrini paylaş bence bir sıkıntı olmaz derse 2.bebekden sonra alınır ur..

miyomun kücükmüs bence ameliyatlik degilll:31:benimki 2,5 cm ama doktorum kesinlikle ameliyatlik degil dedi..:30:

seninki nerde benimki rahim disinda gebelige engel degilll:40:

neti okuma bence hep kötüden anlatiyo cünkü doktoruna sor bence ameliyatlikmi gebelige engel yerdemi diyeee:31::31::31:

aslinda kizinda masalalh büyümüsss cok arada verme bence basimiza ne gelecegini bilemiyoruz he deyince olmayada biliyo hamilelik yada baska engeller cikabiliyo zamanla:6::6::6::6:

Son düzenleme:
aynen öyle canım kızım fazla büyümeden ikinciyi yapayım dedim ileride daha kötü sorunlar çıkmadan benimkide rahmin dışında herhalde doktor hamilelik sorun olmaz dedi çünki

Back