Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tedavi görüyorum bende olmadı ama hemşire rahimden suyun boşaltıldığını söyledi herhalde yine katater yardımı ile patlatıyorlar diye düşünüyorum. Çok ilerlemişse hastaneye yatış yapılıyormuş hafifse ilaçlarla. Bana birikme olmasın diye opuden 2 gün önce ilaca başlatmıştıkizlar doktorum rahimde sivi birikimi oldugunu soyledi bebek icin tedavi goruyorum tup bebek deneyecegim oncesinde rahimde sivi birikimi nasil tedavi ediliyor ve sorun olurmu bilgisi olan yazabilirmi
bgn gittim doktora cnm sordum ve bittigini soyledi kist icin ilac kullaniyodum galiba onunla birlikte gecmis sorun olmadi neyse tesekkur ederim cvp icin❤Bana demişlerdi. Bakıldığı zaman yumurtlama zamanımmış meğerse ve normalmiş o zaman olması… önce emin olmanı öneririm o yüzden
bgn doktorum bittigi soyledi rahimdeki sivinin cnm sorun kalmadi neyseki tesekkur ederim cvp icin bgn basladik asilama icin tedaviye ve ilk ignemi yaptim bgn insallah guzel sonuclanir❤Bende tedavi görüyorum bende olmadı ama hemşire rahimden suyun boşaltıldığını söyledi herhalde yine katater yardımı ile patlatıyorlar diye düşünüyorum. Çok ilerlemişse hastaneye yatış yapılıyormuş hafifse ilaçlarla. Bana birikme olmasın diye opuden 2 gün önce ilaca başlatmıştı
Ay çok sevindim. Hadi gözün aydınbgn gittim doktora cnm sordum ve bittigini soyledi kist icin ilac kullaniyodum galiba onunla birlikte gecmis sorun olmadi neyse tesekkur ederim cvp icin❤
cok tesekkur ederim asilama icin ilk ignemi yaptim bgn insallah pozitif sonuclanirAy çok sevindim. Hadi gözün aydın
Ay inşallah kuzumm. Rabbim gönlüne göre versin inşallahcok tesekkur ederim asilama icin ilk ignemi yaptim bgn insallah pozitif sonuclanir
Belirtileriniz neydi acaba İnşallahbgn doktorum bittigi soyledi rahimdeki sivinin cnm sorun kalmadi neyseki tesekkur ederim cvp icin bgn basladik asilama icin tedaviye ve ilk ignemi yaptim bgn insallah guzel sonuclanir❤
amiiim cnm cok saolAy inşallah kuzumm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
belirti derken cnm neyin belirtisi tam anlamadim ben gebelik yasamadim henuz asilamaya basladim bu ayBelirtileriniz neydi acaba İnşallah
belirti derken cnm neyin belirtisi tam anlamadim ben gebelik yasamadim henuz asilamaya basladim bu ay
Rahimde ki sıvı birikmesinin belirtisi neydi nasıl anladınızbelirti derken cnm neyin belirtisi tam anlamadim ben gebelik yasamadim henuz asilamaya basladim bu ay
haa yook ben onu hic hissetmedim doktorum ultrasyonda gorup soyledi cnm ilac verdi bana ve 1 ay boyunca kahverengi akinti yasadim ben galiba oyle bitti bilmiyom doktorum bitmis gecmis dedi yaniRahimde ki sıvı birikmesinin belirtisi neydi nasıl anladınız