rahimde sıvı birikmesi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım :(

patass35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
42
0
46
İzmir
bugun doktoruma kontrole gittim çok fazlasıyla akıntım olmaya başladı ve aşırı kilo kaybı sözkonusu muayenede rahimde sıvı birikmesi var dedi ve hemen kan tahlili istedi ..eve geldim ve netten bazı yazılar okudum kanser belirtleri maalesef bende söz konusu ağlamaktan çıldırmak üzereyim yarın kansonucuyla tekrar görüşcem doktorla ama sabahı nasıl yapıcam bilmiyorum..arkadaşlar konuşmaya ihtiyacım var

geçmiş olsun üzülme sakın arkadasım herşeyin tedavisi war en azından bekle bkalım bi doktorun ne diyecek internete bakıpta kafanı bulandırma bak bende kanser riskiyle karşı karsıyayım üstelikte 22 yasındayım banada mol gebelik teşhisi konuldu hemen kanser olunmuyor asamaları wardır sıkma tatlı canını güzel haberlerle dönmen dilegiyle ....

canım benimm allah yardımcın olsun inş..seninde... ağlamaktan şiştim resmen 31 yaşındayım 2tane küçük çocuğum var kahrımdan ölücem şimdi inş..kötü bişi olmaz tahlil sonucunu alıp doktora gidesiye kalp krizi geçirmem inşallah..tşk ederim cvp verdiğin için nickindede dediğin gibi şifa yarabb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…