Rahimde septum

Durumunuz nsl?
yakınlar da bende ameliyat olmak zorundayım,
yalnız fiyatlar çok uçmuş...

İlaçlarımın bitmesinin ardından 17 kasımda kontrole gittim. gittiğimde lekelenmem vardı. Rahmin çok incelmiş, Kanaman var değerlendiremiyorum dedi. Septumu sordum. onu almışız ama sağına soluna bakmak istiyorum, ilaç yazıcam kullan yine görüşelim dedi. Muhtemelen ofis histeroskopi gerekecek. ekranda bende gördüm Rahmimin durumunu. septumdan kurtulduğuma halaa inanamıyorum. kendimi de çok iyi hissediyorum. Henüz randevu için aramadım ama yaklaşık 10 gün sonrası için gün alıcam.
Fiyatlar ciddi şekilde uçmuş gerçekten.
Operatif histeroskopi 7000 civarı diye duydum. Ofis histeroskopi 2500 tl. Muayenesi 400 tl.

Durumunuz nsl?
yakınlar da bende ameliyat olmak zorundayım,
yalnız fiyatlar çok uçmuş...
Çok geçmiş olsun bu arada. doktorunuzu belirlediniz mi.
İnşaAllah benim yaşadığım sıkıntıları Yaşamaz, tez zamanda sağlığınıza kavuşup, hayırlı sağlıklı bebekleriniz olur.

Çok geçmiş olsun bu arada. doktorunuzu belirlediniz mi.
İnşaAllah benim yaşadığım sıkıntıları Yaşamaz, tez zamanda sağlığınıza kavuşup, hayırlı sağlıklı bebekleriniz olur.
Selamün aleyküm arkadaşım,hikayeni okudum.Rabbim bundan sonra çektiğin sıkıntıları unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bende rahimde septum ya da çift rahim teşhisi konan biriyim.Daha dorusu kimi doktor sende birşey yok derken kimisi rahmin kalp şeklinde diyor.3 ay önce missed abortus teşhisiyle kürtaj oldum 6 haftalıkken gelişimi durmuş bebeğimin.Ama kürtajımı yapan doktor ben sende öyle bir sorun görmedim diyor.Hamileyken kontrole gittiğim doktor karından görüniyor ancak vajinaldan görüyor.Çok problemli bir rahim değil tekrar dene diyor.Anlayacağın kafam karışık ve eşimle Allah nasip ederse bir kez daha deneyelim dedik Çünkü eşim kürtajı yapan doktora çok inandı:)Burda senin hikayen merwus diye bir arkadaş var onun hikayesi ve sosyal medya sayesinde bende mustafa aceti takip ediyorum.Evet ücretler cidden çok pahalı ama bir operasyon gerekirse bir kere o parayı vermek daha mantıklı geliyor.Çok uzun yazdım ama benzer şeyleri yaşayanlarla konuşmak bana iyi geliyor:)

Allah razı olsun. Rabbim daha fazla bekletmesin kimseyi. Ben 28 yaşındayım temmuz ayında bende 7 haftalık bebeğimi düşürdüm . Kesin septumdan dolayıdır demiyor doktorlar. Senin duyduklarını duydum bende. Mustafa bey iyi ki düşürmüşsün , rahmini tamamen kaybedebilirdin dedi. Düşükten sonra eşim 'sen dedin böyle yapalım' diyerek iyice beni yaraladı. O yüzden iyice normale dönmeden denemicem dedim ve başkalarının 4 seferde halledemediği Septumu tek seferde aldı. Senin tercihin tabi ama septumu aldırmadan yapma derim. Zaman kaybı ve moral çöküntüsü oluyor . Ekimde histeroskopi oldum. Kasımda kontrole gittim rahmim hala yara içindeydi pek anlaşılmadı bu ay tekrar gidip sonuçları görüşüceğim.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Kontrole gidince de yazarmısın:)Benim eşim bende bir problem olmadığını düşünüyor o da o yüzden deneme taraftarı.26 yaşındayım bende 1 yıllık evliyim.Çok ta zaman kaybetmek istemiyorum.Umarım Rabbim aratmaz bize de nasip eder inşallah.

Merhaba konuyu acali cok olmis ama doktor bende de genis tabanli septum teshis etti. Ben zeynep kamilde doktor Tayfun Kutluya muayene oldum daha oncesinde de rahim filmi cekinmistim ve rahmim v seklinde gozkiyordu doktor ameliyat dedi histereskopi yapacagiz dedi ama ben korkuyorum ya septum gitmezse senin durumun nasil ? Herkes kalp seklinde diyor ama benimki bariz v seklinde cok moralim bozuk

Bence rahat olun tek seferde alınamazsa bile iki seferde alınabilir. Histeroskopi ile olamayacak olsa zaten doktor söylerdi. Ama doktorunuzu iyi seçin. Benim ilk operasyonum boşa gitti çünkü

Çok geçmiş olsun. Rabbim İnşaAllah tez zamanda normal rahme kavuşturup evlat sahibi yapsın.
Tayfun kutlu çok iyi bir doktormuş. Benim bir akrabamın tanıdığı da septum için onda ameliyat olmuş. İlk operasyon da daha önceki düşüklerinden kaynaklanan yapışıklıkları açmış 2ay aradan sonra da septumu almış.
Ben onu tanıdığımda Mustafa beyde ameliyatım kesinleşmişti.
Hiç korkma, ben rahim filminden daha çok korkuyordum. Ameliyat o kadar acıtmadı dedim hep. 5kez ameliyata 3kez de hsg ye girdim düşün.

Operasyonum bosa gitti derken septum alinamadi mi ?
İlk operasyonda hayır. Ama doktorum septumu alabileceği kadar aldığını söylemişti. Başka doktora 2 defa operatif 1 defa ofis histeroskopi geçirmek zorunda kaldım. Bence son operasyon boşunaydı çünkü zaten düzelmişti ama o an doktor ne derse peki dedim çaresiz hissetmiştim kendimi. Neticede bütün rahmimi kaplayan septumun % 95 i alındı ve şu an için sağlıklı bir gebelik geçirebiliyorum. Yani alınır rahat olun

Ya tesekkurler sayenizde biraz rahatladim bi tek beni mi buldu bu rahim anomalisi diye kendi kendimi yiyodum:) Tayfun Kutlu bana da cok ilgili geldi acikcasi gayet guzel bi sekilde konustu benimle ondan once ozel bi hastanede muayene oldum iki kere ama hic anlamadi doktor hsg filminden sonra bakti ama yine anlayamiyorum cift mi yoksa perde mi diye zeynep kamile yonlendirdi beni Tayfun Hoca direkt muayene ederken perde dedi insallah alir hayirlisiyla cok sagolun kizlar yazilanlari hep okuyodum ama yazmaya cesaret edemiyodum

Canim gözün aydın hamilesin inşallah sağlıkla kucağına almayi da Rabbim nasip eder benim rahmime çok benziyor gebeliğin nasıl geçiyor Rahimdeki perde alındı mi

Doktorun kim istanbulda mi benim rahim de bi septum diyorlar bi çift rahim diyorlar bide rahim filmini görebilir miyim

Rabbim tek seferde kurtarsın. Gebelik haberlerini de yazmayı nasip etsin inşaAllah. Korkma, sonuca odaklan. Herşey güzel olucak Allah'ın izniyle

Canim gözün aydın hamilesin inşallah sağlıkla kucağına almayi da Rabbim nasip eder benim rahmime çok benziyor gebeliğin nasıl geçiyor Rahimdeki perde alındı mi
Evet, 8.hafta bitmek üzere. Daha önceden bir düşüğüm olduğu için çok yormuyorum kendimi ama bir sıkıntımız yok çok şükür. Bulantılar dışında :)
Rabbim tamamına erdirir inşaAllah, En kısa zamanda size de nasip etsin. Ümitsizliğe kapılmayın asla. Ben çevreden çok kişinin sabırsızlıklarına maruz kalıp yanlış kararlar verdim. Süreç daha da uzadı. Özel veya devlet olmasından ziyade doktor odaklı olun. Rabbim işinin ehli insanlarla karşılaştırsın

Kizlar merhaba bu sali gunu operatif histereskopi oldum :) zeynep kamil hastanesinde Huseyin Tayfun Kutlu nun hastasiydim. Doktor 4cm lik bi septum aldgini soyledi. Benim rahmim V seklindeydi. Rahmimde su an bi balon var. 1 hafta sonra onuda cikartacaklar ve 2 ay sonra tekrardan histereskopi yapilacak. Tabi bu kontrol amacli olacak. Su an hafif duzeyde bi kanamam var ve kullanmam gereken bir suru ilac Allah herrkse kolaylik versin tez zamanda istedginize kavusursiniz insallah :)

Âmin. MaşaAllah canım. İlaçlar rahmin toparlanması ve enfeksiyona karşı. Aksatmadan kullan. Balon ise tekrar yapışma olmasın diye. Ağır kaldırma, kasıktan destek almadan hareket et. Kabız olma yediklerine dikkat.
Geçmiş olsun . Güzel günler olucak yakındır inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…