Rahimde poliple hamile kalan var mı hanımlar? Ameliyat istemiyorum :(

Tospaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
1.769
2.025
248
Kızlar selam,

Aranızda rahminde polip olduğu halde hamile kalan ve de hamileliği sağlıklı şekilde devam eden var mı?

Bende polip var 2 tane, doktor gebe kalmaya engel teşkil edebileceğini, alınması gerektiğini söyledi. Başka bir doktor ise kesin engel olur diye bi şey yok. Çok var poliple hamile kalıp doğuran dedi. Erteliyorum ben de ne zamandır ameliyatı. Bu arada da bebek istemeye başladık eşimle. Yaşım geçiyor çünkü.

Size danışıp polipli hamileler varsa öğrenmek istedim.

görümcemde vardı polip.üstelik bir aylık hamileydi alındığında.kanama falan yapıyo.mutlaka alınması gerekiyormuş.o aldırdı operasyon yarım saat falan sürmüş.şimdi bir kızı var.

görümcemde vardı polip.üstelik bir aylık hamileydi alındığında.kanama falan yapıyo.mutlaka alınması gerekiyormuş.o aldırdı operasyon yarım saat falan sürmüş.şimdi bir kızı var.

Sonuçta poliple hamile kalmış ama di mi? Evet, aldırmam şart yine de :(

Bende de vardi 2 tane ama 1 cm ustundeydi alunmasi gerek dedi doktor aljndi ve 2 dende fazlaymis birsuruymusss kesin dusuk yapardin dediler iyiki aldirmisim ve kesmeli bicmelu bi ameliyat degil ameliyat bile sayilmaz ki o alttan yapiyorlar vajinal yani valla uyanik bile yapilan duydum ama benim anestezili idi hic bisi hisstmiyosun cikincada birazcik agri oluyor ama agri kesicini yapmis oluyorlar 15 dk suruyor agri sonra geciveriyor yaptir kurtul bwnce ama cok iyi bir dr yaptir

Bende de vardi 2 tane ama 1 cm ustundeydi alunmasi gerek dedi doktor aljndi ve 2 dende fazlaymis birsuruymusss kesin dusuk yapardin dediler iyiki aldirmisim ve kesmeli bicmelu bi ameliyat degil ameliyat bile sayilmaz ki o alttan yapiyorlar vajinal yani valla uyanik bile yapilan duydum ama benim anestezili idi hic bisi hisstmiyosun cikincada birazcik agri oluyor ama agri kesicini yapmis oluyorlar 15 dk suruyor agri sonra geciveriyor yaptir kurtul bwnce ama cok iyi bir dr yaptir

Geçmiş olsun. Evet, bayıltmadan yapıcaz dedi doktor, kürtaj gibiymiş. Tırsıyorum ama işte yine de. Bi de özelde yaptırıcam, fazla para istiyolar.

kızlar merhaba ben yenı buldum bu sıteyı bu polip nasıl bısey bende cok korkuyorum 1 sene once fark ettım vajına gırısınde boyle beyaz et parcası gıbı sonra dr gıttım ama onu sormayı unuttum ben pek kafama takmamıstım ozamanlar hamıle kaldım hepten unuttum (düşük yaptım )sımdı gene fark ettım ama esıme gosterdım o et benı gıbı durmuyo dedı osankı senın parcanmıs gıbı dedı bıraz ıcım rahatladı ama genede aklımda soru ısaretı var dr gıttıgımde smear testı yapılmıstı temız cıktı okadar muayyne oldum dr soylerdı herhalde dıye dusunuyorum sızce bendekı sorun sızınkıyle aynımı

kızlar merhaba ben yenı buldum bu sıteyı bu polip nasıl bısey bende cok korkuyorum 1 sene once fark ettım vajına gırısınde boyle beyaz et parcası gıbı sonra dr gıttım ama onu sormayı unuttum ben pek kafama takmamıstım ozamanlar hamıle kaldım hepten unuttum (düşük yaptım )sımdı gene fark ettım ama esıme gosterdım o et benı gıbı durmuyo dedı osankı senın parcanmıs gıbı dedı bıraz ıcım rahatladı ama genede aklımda soru ısaretı var dr gıttıgımde smear testı yapılmıstı temız cıktı okadar muayyne oldum dr soylerdı herhalde dıye dusunuyorum sızce bendekı sorun sızınkıyle aynımı

Hayır, benim poliplerim rahmin içinde, görülebilecek bi yerde değil. Sizinkini bilmiyorum açıkçası, bence tekrar doktora gidin.

Geçmiş olsun. Evet, bayıltmadan yapıcaz dedi doktor, kürtaj gibiymiş. Tırsıyorum ama işte yine de. Bi de özelde yaptırıcam, fazla para istiyolar.

benim rahim ağzında polip vardı bi tane (kaç cm unuttum) gebeliğe engel olur diye alınmıştı
kürtaj gibi alındı ama beni bayıltmışlardı
uyandığımda adet sancısı gibi sancım vardı
ve narkoz beni çok sarsmıştı
evde dinlenmiştim biraz kanamam olmuştu
bir gün sonra işe gitmiştim hatta
ve bir sonraki ay gebelik oluşmuştu
ama kimyasaldı maalesef...
korkulacak birşey yok aslında

benim rahim ağzında polip vardı bi tane (kaç cm unuttum) gebeliğe engel olur diye alınmıştı
kürtaj gibi alındı ama beni bayıltmışlardı
uyandığımda adet sancısı gibi sancım vardı
ve narkoz beni çok sarsmıştı
evde dinlenmiştim biraz kanamam olmuştu
bir gün sonra işe gitmiştim hatta
ve bir sonraki ay gebelik oluşmuştu
ama kimyasaldı maalesef...
korkulacak birşey yok aslında

Anladım, geçmiş olsun size de. Benimki rahim ağzında değil, içerde :( Yani kesin aldırmam gerek. Sanırım aldırmadan gebe kalamayacağım ben de :(

hiç korkulacak bişey yok bende de vardı polip 2 cm boyutunda. uyutularak alınıyor polip en fazla 10 dk surdu işlem.uyandığımda herşey bitmişti bi ağrı kesici iğne yapıldı ve yarım saat sonra hastaneden çıktım. 10-15 güne yakın az kanama oluyor. ben de çoçuk düşündüğüm için aldırdım polibi.çocuğa engel olup olmaması sanırım polibin boyu ve durduğu yerle ilgili. bazen spiral görevi bile görüp engel olabiliyormuş.bence vakit kaybetmeden aldır polibini inan korkulacak bi operasyon hiç değil.

ama mutlaka uyutularak yapılan yerde yaptır. bakarsın çok acır, kötü anıların kalmasın aklında. ben izmirde özel bi tıp merkezinde 150 tl ye yaptırmıştım 7-8 ay önce

Kızlar selam,

Aranızda rahminde polip olduğu halde hamile kalan ve de hamileliği sağlıklı şekilde devam eden var mı?

Bende polip var 2 tane, doktor gebe kalmaya engel teşkil edebileceğini, alınması gerektiğini söyledi. Başka bir doktor ise kesin engel olur diye bi şey yok. Çok var poliple hamile kalıp doğuran dedi. Erteliyorum ben de ne zamandır ameliyatı. Bu arada da bebek istemeye başladık eşimle. Yaşım geçiyor çünkü.

Size danışıp polipli hamileler varsa öğrenmek istedim.
cnm merhaba ..bizde eşimle bebek istiyoruz 1 cm polip çıktı bende doktor acil ameliyat olmalısın dedi..aslında engel deil hamilelik için ama kalırsan mutlaka düşük olur tam rahmin içinde dedi.acaba sende durumlar ne çocuğun oldumu ameliyat oldunmu bu geçen sürede neler yaşadın öğrenmek istedim.

Back