- 17 Temmuz 2020
- 178
- 37
- 18
- 42
- Konu Sahibi Dilara 2225
-
Alttan ultrasonla cubugunla onun Tam adini bilmiyorum ekranda gordu bebek olcer gibi olctuNasıl anladilar polip olduğunu ve yedi milim oldugunu
Bende bugun daha doktor daydim hormon lara bakti gayet guzel hiçbir sikinti Yok dedi bu daha cok kucuk problem olacagini sanmiyorum olursa dusermi falan diye sordum yirmi yildir tutunan bir bebegin polip nedeniyle dustugu problem cikardigini gormedim dedi dort bes Ay dene hamilelik olmazsa aliriz ama olur dedi Allahyardim Eder inşallahBende de polip var. Gelecek ay histeroskopiyle alacaklar. Bende bebek düşünüyorum. Doktor düşük ihtimali ve bebek gelişiminde problem olur diye öncesinde polipin alınması gerektiğini söyledi. Ayrıca o bir sağlık sorunu bebek düşünmesinde alınması gerekiyor dedi. Adet düzensizliği ve ara kanama yapıyor bende
Şuan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum benimde 7 mm hşsteroskopi ile alalım diyor doktor transfer öncesi almak gerekiyor diyor ama ben hiç aldırmak istemiyorumBende bugun daha doktor daydim hormon lara bakti gayet guzel hiçbir sikinti Yok dedi bu daha cok kucuk problem olacagini sanmiyorum olursa dusermi falan diye sordum yirmi yildir tutunan bir bebegin polip nedeniyle dustugu problem cikardigini gormedim dedi dort bes Ay dene hamilelik olmazsa aliriz ama olur dedi Allahyardim Eder inşallah
Benimde kafam cok karisik daha yeni dusuk yaptim ondan once polip yoktu okadar kontrollere gittim yoktu en son kontrollerinde cikti yeni olusmus baska bir doktora daha gittim oda gordu polip var dedi ama oda ayni seyi soyledi adetduzenligi agri yoksa bi kac ay deneyin hamilelik olusmassa aliriz dedi tekrar bu sebep ten dusuk yapicam diye korkuyorum baska doktorda tutunursa polip ten dusmez sikinti cikarsa tutunamaz zaten dedi iki doktor da ayni seyleri soyledigi icin bi kac ay sonra aldiririm heralde diye dusunuyorumŞuan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum benimde 7 mm hşsteroskopi ile alalım diyor doktor transfer öncesi almak gerekiyor diyor ama ben hiç aldırmak istemiyorum
Benim de doktor var dedi Ultrasonda gördük 5 gün Sonra ultrasonda gözükmüyordu olsa her zaman gözükmez miydi diyorum nereye gitti acaba diyorum her zaman gözükmez diyor doktor valla kafamı çok karıştırdıBenimde kafam cok karisik daha yeni dusuk yaptim ondan once polip yoktu okadar kontrollere gittim yoktu en son kontrollerinde cikti yeni olusmus baska bir doktora daha gittim oda gordu polip var dedi ama oda ayni seyi soyledi adetduzenligi agri yoksa bi kac ay deneyin hamilelik olusmassa aliriz dedi tekrar bu sebep ten dusuk yapicam diye korkuyorum baska doktorda tutunursa polip ten dusmez sikinti cikarsa tutunamaz zaten dedi iki doktor da ayni seyleri soyledigi icin bi kac ay sonra aldiririm heralde diye dusunuyorum
Aynisi benim arkadasima oldu onun kanamasi cok uzun ve yogun geciyor du bu yuzden surekli kansizlik problemi yasiyor alucaktikar gun aldi pijama larini aldi belki yatar diye hersey hazir aa geri geldi polip Yok mus Yok neyi alcaz demislerBenim de doktor var dedi Ultrasonda gördük 5 gün Sonra ultrasonda gözükmüyordu olsa her zaman gözükmez miydi diyorum nereye gitti acaba diyorum her zaman gözükmez diyor doktor valla kafamı çok karıştırdı
Sizin de öyle olabilir belki belirli aralıklarla mı baktırdınız yoksa aynı günlerde mi baktırdınız hep poliseAynisi benim arkadasima oldu onun kanamasi cok uzun ve yogun geciyor du bu yuzden surekli kansizlik problemi yasiyor alucaktikar gun aldi pijama larini aldi belki yatar diye hersey hazir aa geri geldi polip Yok mus Yok neyi alcaz demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?