rahimde perdee

cencen010

Allahima emanetsin gozumun nuru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
686
295
53
Uterusta hafif subseptus
Kızlar 6 aylık evliyim. 3 aydır bebek düşünüyoruz. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Sebebi rahimdeki perde olabilir mi. Bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan doğumunu yapan var mi????
Doktorum engel.degil dedi. Ama okuduklarını endişe oluşturdu yardımmmmm

cnm bende nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim ama perdeyle alakası varmı bilmiyorum sağlıksız gebelik olmadığı için atılıyormuş

cnm bende nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim ama perdeyle alakası varmı bilmiyorum sağlıksız gebelik olmadığı için atılıyormuş
Evet cnm sagliksizmis demekki diyorum ama bendeki bi durumda dusuklere sebepmis ama tam bundani bilemedim.
Sanada geçmiş olsun ınş. Su an var mi hamilelik.birde ben degerlerimi düşüşe geçmiş görünce üzüldüm tekrar gitmedim doktora .21 den 11 e düşmüştü. Adetde oldum.bitmiştir herşey demi. Adetimde ağrılı olmadil

Yok cnm kimyasaldan sonra hamile kalamadım daha 2 aydır benmde değerim 31 den 18 e düştü sonra da 8 e cnm bende daha gitmedim addet olunca değer sıfırlanıyor ve biitiyor cnm doktorunun dediği doğrudur cnm sıkma canını oyzden

Allah razı olsun canim. Rabbim kucağını boş koymasin

Bendede rahimde perde var yeni ogrendim ve napicam bilemiyorum canim sana doktor ne dedi bu perde ile ilgili

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendede rahimde perde var yeni ogrendim ve napicam bilemiyorum canim sana doktor ne dedi bu perde ile ilgili

evlenmeden öncede biliyordum cnm hafif basit birşey demişti o zamanki dr. Ameliyatın basit olduğunu bana kalmış birşey ameliyat.ilk zorlanirsin belki oyle olursa gelbdemisti. Öyle çok zorluk yaşamadım ckk şükür. Evlendikten sonra bebek düşününce gittim.doğuma gebelige engel mi dedim alelade bi değil cevabı aldım ama internette yazılanlar biraz korkuttu

Canim bende dun gittim once gebe kal dusuk olursa ozaman ameliyat dedi daha gebe kalmadim sen nekadardir ewlisin

Canim bende dun gittim once gebe kal dusuk olursa ozaman ameliyat dedi daha gebe kalmadim sen nekadardir ewlisin

Henuz 6 aylik evliyim cnm.evlenmeden önce de bana sıkıntı olursa gel falan dedi ama şükür ilk gece sorun olmadı kiminde oluyormuş. Benim raporda hafif diyo zaten kucuk. Insallah sıkıntı olmaz ikimizzde de sağlıkla hamile kalalim ins

Ins canim benimde sikinti olmadi ama bilmiyorum napicam benimde bir sene oldu ewleneli hayirlisi herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…