Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki hsg ile anlasilmistiRahimde perde tanısı nasıl konuluyor illa hsg mi çektirmek gerekiyor yoksa emarda da belli olur mu
hsg ile belli oluyor.
merak ettiğim bir konu var arkadaşlar rahimde perde sonradan oluşabiliyor mu? 2015 de ilk çektirdiğim hsg de yoktu ancak bir kaç günce çektirdiğim hsg de vardı. Tüp bebek için 2. transfere hazırlanıyorum. 2017 yılında kürtaj oldum. bu yüzden hsg çektirdim. Birde doktor perde küçük transferi engellemez dedi. başına gelen var mı?
Merhaba tüp bebek yaptırdınız mı acaba perde sonradan oluşmuyor anne karnındayken oluşuyor genetik bi durum DİE biliyorum ben de vardı annemde de varmış ben ameliyat ile aldırdımhsg ile belli oluyor.
merak ettiğim bir konu var arkadaşlar rahimde perde sonradan oluşabiliyor mu? 2015 de ilk çektirdiğim hsg de yoktu ancak bir kaç günce çektirdiğim hsg de vardı. Tüp bebek için 2. transfere hazırlanıyorum. 2017 yılında kürtaj oldum. bu yüzden hsg çektirdim. Birde doktor perde küçük transferi engellemez dedi. başına gelen var mı?
Ne zmaan oldunuz ameliyat acaba. Bende nasipse yarın olucamMerhaba tüp bebek yaptırdınız mı acaba perde sonradan oluşmuyor anne karnındayken oluşuyor genetik bi durum DİE biliyorum ben de vardı annemde de varmış ben ameliyat ile aldırdım
Eylül ayında oldum histereskopi oldum sadece laparoskopi olmadım. Aydın arıcı yaptı Anadolu sağlık merkezi kocaelinde memnun kaldım balon koydu ameliyatta rahim yapışmasın DİE size koyulacak mı sorun mutlakaNe zmaan oldunuz ameliyat acaba. Bende nasipse yarın olucam
Bişey söylemedi ama sorucam mutlaka yarın teşekkür ederim. İyileşmeniz ne kadar sürdü. Hamilelik için bişey söyledimi doktorEylül ayında oldum histereskopi oldum sadece laparoskopi olmadım. Aydın arıcı yaptı Anadolu sağlık merkezi kocaelinde memnun kaldım balon koydu ameliyatta rahim yapışmasın DİE size koyulacak mı sorun mutlaka
Hiç korkma sakın kolay bi işlem 45 dk sürdü ameliyat ağrım olmadı desem yeri adet kanaması gibi 7 gün kanamam oldu ve bitti ben ameliyattan çıkıp istanbulada gezdim ve 3 saatlik yola çıktımBişey söylemedi ama sorucam mutlaka yarın teşekkür ederim. İyileşmeniz ne kadar sürdü. Hamilelik için bişey söyledimi doktor
Sadece histereskopi olacaksınız değil mi kesi dikiş yokBişey söylemedi ama sorucam mutlaka yarın teşekkür ederim. İyileşmeniz ne kadar sürdü. Hamilelik için bişey söyledimi doktor
Evet histereskopi ama kesip alıcaz dedi nasıl oluyoSadece histereskopi olacaksınız değil mi kesi dikiş yok
Bazıları lazer ile yakıyor bazıları makas ile kesiyor sanırım. Sizde hiç gebelik oluştumu bana doktor düşük yaptıktan sonra önerdi. Düşük yapmadan pek önerilmiyor sanırımEvet histereskopi ama kesip alıcaz dedi nasıl oluyo
Evet oluştu 22 haftalık erken doğum oldu yaşamadı bebeğimBazıları lazer ile yakıyor bazıları makas ile kesiyor sanırım. Sizde hiç gebelik oluştumu bana doktor düşük yaptıktan sonra önerdi. Düşük yapmadan pek önerilmiyor sanırım
Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu nasıl geçti merak ettim sizi :)Ne zmaan oldunuz ameliyat acaba. Bende nasipse yarın olucam
Malesef olamadım grip oldum anestezi veremeyiz bu şekilde dediler Bi sonra ki aya ertelendiMerhaba ameliyatınızı oldunuz mu nasıl geçti merak ettim sizi :)
Olsun hayırlısı bir dahaki aya sağlıkla olursunuz inşallahMalesef olamadım grip oldum anestezi veremeyiz bu şekilde dediler Bi sonra ki aya ertelendi
Öyle tabiki hayırlısı hepimiz içinOlsun hayırlısı bir dahaki aya sağlıkla olursunuz inşallah
Oldunuz mu ameliyatınızı umarım iyi geçmiştirEvet histereskopi ama kesip alıcaz dedi nasıl oluyo
Adet olmayı bekliyorum ilginiz için teşekkür ederim dua edin lütfenOldunuz mu ameliyatınızı umarım iyi geçmiştir![]()