Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 6 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Rahimde perde var sebep bu olabilir mii?
Ameliyat isteğe bağlı dedi doktorum. Gebelige engel mi diye sormayı da unuttum. Benim durumumda olup hamile arkadaşlar var mi
Yok hayır basit küçük birşey dedi doktorum. Ama enine boyuna konuşmadım. Insallah bir sıkıntı olusturmaz. Dilerim sende kısa surede hamile kalirsin.. ameliyat daha riskli gibi geliyo bana.
Insallah cnm dilerim sorun olmaz.. sanada şifa versin Rabbim ve ınş kısa sürede bebeğin olurİnsallah canim hepimize nasip olsun.benim doktorumda sorun olmayabilir dedi.bende pko var esimde hiz sorunu.asil sorunumuz bu.hatta asilama olabilir dedi doktorum heralde sorun olsa asilama demezdi.perden kucuk oldugu icin sorun olmaz bencede.kimyasal bence perdeyle ilgisi yoktur
Insallah cnm dilerim sorun olmaz.. sanada şifa versin Rabbim ve ınş kısa sürede bebeğin olur
merhaba herkese. ameliyattan sonra hamile kalan var mı ?Merhaba, bende gebe kaldıktan sonra rahmimde derin bir perde olduğunu öğrendim. sonrasında 8 haftalık bebeğimi kalp atışının durması sonucunda kaybettim. kürtajdan 2 ay sonra histeroskopi yöntemi ile perde ameliyatı oldum(15 gün önce). doktorum rahim delinmesi yaşanmaması için 1 cm kadar perde bıraktıklarını ve bunun gebeliğe engel olmayacağını söyledi.şu anda yapışıklığı önlemek amacı ile doğum kontrol ilacı kullanıyorum 3 ay sonra tekrar gebelik düşünebilirsiniz dedi. hiç kimse korkmasın kürtaj gibi kısa bir ameliyat ancak 1 gece hastanede kalmanız gerekiyor..
Nasılsın canım.son durum ne.doğum yaptın mı.gebelik süresince bir sorun yaşadın mı.2 gün önce perde alındı.benim ki de tam temizlenemediBen şu anda 7+5 haftalık hamileyim... Her şey yolunda çok şükür.
Cevabın için çok teşekkür ederim.bir sorun bitmeden diğeri başlıyor.umarım şu perde karşılaştığım son sorun olur.sana oğlunla sevdiklerinle sağlıklı bir ömür diliyorum...sevgilerMerhaba Diremmm; evet çok şükür rahat bir gebelik yaşadım. Yalnızca erken doğum riski olabilir diye uyarmıştı doktorum ama 39+4 de sezervanla doğdu oğlum. Şu an 14 aylık.. Rahat olun, doktorunuza güvenin. Perde yalnızca rahimde alanı daralttığı için risk taşır onun dışında gebeliğe engel değildir. 1,5-2 cm e kadar rahim zedelenmesin diye bırakıyorlar zaten. O da önemli değil. Geçmiş olsun.