Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormayin benim doktor da prof, o birine yonlendirdi sadece o satiyor diye aradim 1500+kdv dedi, adini falan da bilmiyorum jelin, tam olarak ne oldugunu da bilmiyorum ki fiyat arastirmasi yapayim..Yuh ne jelmisbu işlemi bende oldum düşük yasadiktan sonra. Jel vs önermedi doktorum ameliyatımı prof. yaptı. Çok şükür yapisiklik vs de olmadi. Bi kaç görüş daha alabilirsin malesef ilac sektörü tam bir ticaret
Anlaşmaları vardir kesinSormayin benim doktor da prof, o birine yonlendirdi sadece o satiyor diye aradim 1500+kdv dedi, adini falan da bilmiyorum jelin, tam olarak ne oldugunu da bilmiyorum ki fiyat arastirmasi yapayim..
Kesin, markasini falan ogrensem baska yerlere de soracagim, baska bi forumda gecen sene eylulde biri almis 500 tl, 7 ay sonra 3 katina cikmamistir heralde..Anlaşmaları vardir kesin
Baska doktorlardanda gorus al boyle bir jel önerdi doktor pahali bu gerçekten gerekli mi diyeKesin, markasini falan ogrensem baska yerlere de soracagim, baska bi forumda gecen sene eylulde biri almis 500 tl, 7 ay sonra 3 katina cikmamistir heralde..
Teşekkür ederim dogru soyluyosunuz birqz arastirdim zaten fiyat euro kurundan dolayi baya artmis normalmis yani 3-5 e bakmiyacaz tabi oncelik saglikCanım daha önce bu yapısıklıkla ilgili o kadar araştırma bilgi edinmis biri olarak sana önerim, tek yapısıklik olmasinda fiyati ne olursa olsun yaptir. Yoksa o yapısıklıkla ugrasmak daha zor olur. Ki açılsa bile tekrarlaayan bisey. Ugrasmasi cok zor bir illet. Şuan o fiyat sana pahali gelebilir ama yapisiklik olursa emin ol cok daha fazla maddi acidan zorlanacagin operasyonlarla karsilasablirsin. Ki ćozebilsen sorun yok yapısıkliktan. Asherman sendromu yaz forma oku yasayanlar neler cekmis. Yani fiyata aldanma. Yoksa sonra daha fazla maddiyatın gider hemde sürekli ugrascagin ve belkide ćozemeyecegin bi derdin olur. Benden sana sadece tavsiye. Cok kisyle konustum okudum o yüzden kayitsiz kalamadim kusura bakma
bende oldum 2019 da jel falan kullanmadımMerhaba , bu ay rahimde perde sebebiyle ameliyat olacagim, doktor yapisiklik olmamasi icin ameliyat sonrasi icin jel almam gerektiğini soyledi 1750 tl sadece jel fiyati, daha once alan oldu mu fiyati bana cok geldi.
Kisiye göre degisiyor demekki ameliyattan sonra yapisiklik olur diye kullanilacakmis jelbende oldum 2019 da jel falan kullanmadım
Vardır doktorunuzun bir bildiğiKisiye göre degisiyor demekki ameliyattan sonra yapisiklik olur diye kullanilacakmis jel
Merhabalar, başlığı görünce hemen koştum çünkü kimse duymamış daha önce. Öncelikle doktorunuz İstanbul’da mı acaba? Benim doktorumda istedi ve prof. aynı doktorsa ameliyatınız nasıl geçti? Umarım çok güzel geçmiştir.Merhaba , bu ay rahimde perde sebebiyle ameliyat olacagim, doktor yapisiklik olmamasi icin ameliyat sonrasi icin jel almam gerektiğini soyledi 1750 tl sadece jel fiyati, daha once alan oldu mu fiyati bana cok geldi.