• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde myom?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Hanımlar dün konu açmıştım adetim 16 gün gecikti diye. Hamilelik yok. Bugün kadın doğum uzmanına gittim ultrasonda baktı rahimimin arkasında 2 cm myom varmış. Iyi huylu. Adet gecikmesine neyin neden olduğunuda kan tahlilin sonucuna göre söyleyecekmiş . Sorum şu rahim arkasındaki myom gebeliğe engel midir ? Bu arada herhangi bir myom belirtim yok .

Geçmiş olsun cnm miyomunda büyüyen bide büyümeyen cinsi var büyürse gebelik de sıkıntı yaratıyor ama buyumuyorsa sıkıntı olmaz bir kaç aylık doktor takibinde belli oluyor zaten

Geçmiş olsun cnm miyomunda büyüyen bide büyümeyen cinsi var büyürse gebelik de sıkıntı yaratıyor ama buyumuyorsa sıkıntı olmaz bir kaç aylık doktor takibinde belli oluyor zaten
Teşekkür ederim. Açıkçası ilk defa kadın doğum uzmanına gittim. Adet düzensizliği icin myom var dedi hicte belirti vermemişti. Peki 3 4 ay gibi bir surede buyumezse sonradan büyüme durumu olabiliyormu?

Teşekkür ederim. Açıkçası ilk defa kadın doğum uzmanına gittim. Adet düzensizliği icin myom var dedi hicte belirti vermemişti. Peki 3 4 ay gibi bir surede buyumezse sonradan büyüme durumu olabiliyormu?
Yok cnm sonradan büyüme olmaz ben 2 kez açık amaliyat oldum ama bendekiler büyüyordu ilk gittiğimde 2 cm di 3 ay sonra gittiğimde 5 cm di büyürse alıyorlar zaten adet düzensizliği adet dönemi aşırı ağrılı ve sancılı geçer

Back
X