• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahimde kaşıntı

paresserap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
215
2
46
Gaziantep
hamileyim.ve çok kaşıntım var.doktor fitil ve melhem verdi.mantar dedi.hala geçmedi.acayip kaşınıyo.hamileliktenmi kaynaklanıyor acep:44:

geçmiş olsun canım ben hamile değilim ama 7 ay uğraştım mantarla daha yeni rahatladım ...doktorun verdiği ilaçları kullana kullana şükür geçti :31:ama çıldırmak üzereydim seni anlıyorum.........doktorun verdiği ilaçları kullanmaya devam et ve sormadan başka birşey kullanma hamilesin çünkü...hamilelerin çoğunda görülüyormuş mantar korkacak birşey değil ...birde tavsiyem o bölgeyi ıslak bırakma ,duştan sonra iyice peçeteyle kurula,çamaşırlarını ütüle mümkünse kaynat önce iç çamaşırlarını ve orayı yıkama suyla yada asla sabun falan sürme o dahada kötü yapar ...kendi kendini temizliyormuş zaten yıkamak mantara zemin hazırlıyor ....doktorunla tekrar görüş iyi gelmediyse ilacını değiştirir yada başka birşey önerir belki inşallah geçer canım en kısa zamanda .......ayrıca cinsel birliktelik varsa bunuda söyle doktora benim eşimde ilaç kullanmıştı çünkü birbirimize tekrar bulaştırmayalım diye aklında olsun :17:

Back