Rahimde kasılma

gameover

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
125
0
31
27. Haftaya gireceğiz ara ara karnım sertleşiyor günde iki üç kez oluyor hafif de bir ağrı hissediyorum o Esnada ama fazla sürmüyor 20 sn içinde dağılıyor. Doktorum her muayenede rahim ağzı uzunluğunu ölçüyor bir sıkıntı yok anlattığımda da olabilir falan diyor normal mi acaba bu haftalarda ?
Bir de bağırsak gazı da aynı sertleşmeyi yapar mı acaba gazım da çok var çünkü ayırt edemiyorum

Merhaba bende 18 hftlalığım. 2 gündür bebek sağ tarafımda toplanıyordu bugün kontrolumde de kasılma gördü doktorum. 1 hfta düzelmezse gel dedi bende tedirginim açılcası daha çok erken die

Merhaba bende 18 hftlalığım. 2 gündür bebek sağ tarafımda toplanıyordu bugün kontrolumde de kasılma gördü doktorum. 1 hfta düzelmezse gel dedi bende tedirginim açılcası daha çok erken die
Usgde görünen bir şey mi bu ? Bana doktorum öyle bir şey demedi hiç kontrollerde. Allah korusun ya normal diyen de oluyor kötü şeyler yazan da bilemiyorum

Usgde görünen bir şey mi bu ? Bana doktorum öyle bir şey demedi hiç kontrollerde. Allah korusun ya normal diyen de oluyor kötü şeyler yazan da bilemiyorum
Eğer o toplnma anına denk gelirse ultrosanda görülüyor geçtiği zaman denk gelirse görülmüyor maalesef. Benim şansıma tam muayene zamanımda toplanma oldu doktor eliylede baktı ultrosondada görüldü kasılma

Allah korusun ya ben de anlamıyorum yani önemli bir şey mi normal bir şey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…